Home Gaming Voeg Morbius vandaag toe in Marvels Midnight Suns met de nieuwe DLC

Voeg Morbius vandaag toe in Marvels Midnight Suns met de nieuwe DLC

by Sven

2K en Marvel Entertainment hebben aangekondigd dat The Hunger*, de derde post-launch DLC van Marvel’s Midnight Suns met Morbius, nu wereldwijd beschikbaar is op Windows pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

In The Hunger moet Morbius, die zichzelf per ongeluk in een vleermuisachtig wezen veranderde in een poging zijn zeldzame ziekte te genezen, zijn krachten bundelen met de Midnight Suns om een vampierbedreiging in New York City te bestrijden. Alsof een vampieruitbraak nog niet genoeg is, is Hydra begonnen met het inbrengen van ondode DNA in zijn sterkste troepen om een eskader van getransformeerde supersoldaten te creëren. Morbius hoopte hun eigenschappen om te zetten in een serum dat hem bestand maakt tegen zonlicht – maar in de verkeerde handen kan zijn onderzoek de vampieren onstopbaar maken. Inbegrepen in The Hunger:

  • Nieuwe rekruteerbare Hero: Morbius, een levende vampier met 11 unieke Hero Abilities
  • Nieuwe verhaalmissies: Vecht tegen een groot aantal nieuwe vijandelijke types in uitdagende nieuwe ontmoetingen
  • New Abbey Upgrade: Laboratory
  • 3 Extra Hero Skins, 7 Abbey Outfits en 2 badpakken voor Morbius
Morbius wordt gerekruteerd door het voltooien van zijn eerste verhaalmissie “Weird Science,” die speelbaar wordt na het voltooien van de “Spidermaaaans” missie en Spider-Man ontmaskert in de Abbey tijdens Act One.In de strijd gaat het Morbius erom vijanden te laten bloeden, en dat effect uit te buiten voor meer schade. Net als Captain Marvel kan hij in een “Bloodlust”-toestand komen na een paar van zijn vaardigheden, waardoor hij Block krijgt en al zijn schadelijke vaardigheden Bleed toepassen. Terwijl Blade de meester is in het verspreiden van Bleed via Chain abilities, richt Morbius zich meer op verhoogde single-target schade – probeer ze maar eens aan elkaar te koppelen en zie hoe ze echt van elkaar profiteren! Zijn “A Greater Hunger” Passive van het opbouwen van Vriendschap verlaagt het aantal kaarten dat nodig is om Bloodlust te activeren.
Morbius’ unieke Abbey Research project Laboratorystaat de aankoop toe van permanente aanpassingen aan de secundaire stats van een held, hoewel deze altijd een wisselwerking hebben. Het opwaarderen van Laboratorium verhoogt het aantal statistieken en hun zeldzaamheid.
Voeg Morbius vandaag toe aan je team in “The Hunger” DLC

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: