Home Gaming Vind je eigen manier om te overleven in Left Alive

Vind je eigen manier om te overleven in Left Alive

by Pim, Sel

 Square Enix Ltd., onthult voor de komende survival shooter LEFT ALIVE® nieuwe gameplaystijlen en strategieën die spelers binnen en buiten gevechten gebruiken om te overleven.

De nieuwe trailer is gesitueerd in het door oorlog verscheurde Novo Slava en laat zien hoe spelers op hun primaire instincten moeten vertrouwen om hun eigen manieren om te overleven te ontdekken, waarbij ze gebruik maken van stealth-mechanics, craften, valstrikken en meer. De duistere, grimmige setting van LEFT ALIVE brengt ook zijn eigen uitdagingen met zich mee: spelers moeten de potentiële uitkomsten van hun interacties afwegen tegen die van andere overlevenden, aangezien deze uitkomsten elkaars overlevingskansen kunnen ondersteunen of juist belemmeren.

LEFT ALIVE volgt drie verschillende hoofdrolspelers, elk met hun eigen verhalen, missies en potentiële wegen naar verlossing. De game laat spelers gebruikmaken van verschillende, actierijke speelstijlen, waarin strategische stealth-manoeuvres samenkomen met hectische vuurgevechten en zenuwslopende confrontaties met zwaarbewapende troepen, pantservoertuigen en reusachtige mechs.

LEFT ALIVE is vanaf 5 maart 2019 beschikbaar voor het PlayStation®4-systeem en STEAM®. Voor de ultieme verzamelaar komt een speciale MECH EDITION in beperkte oplage beschikbaar, deze is nu exclusief in de Square Enix Online Store te pre-orderen voor € 159,99. Naast de collector’s box bevat de MECH EDITION een VOLK action-figure die is ontworpen door Takayuki Yanase, een hardcover art book van 80 pagina’s en een exclusieve Steelbook®-hoes.

Ga voor meer informatie naar: http://www.left-alive.com

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: