Home Gaming Vijftiende keer gamen in het weiland: CampZone 2015

Vijftiende keer gamen in het weiland: CampZone 2015

by Mark van Truijen

Nog een paar dagen en dan vindt de grootste outdoor gaming vakantie van de wereld weer plaats in een weiland in Oirschot. Op 31 juli trekken ruim 1500 zowel nationale als internationale gamers naar het veld nabij Eindhoven Airport om voor 11 dagen van de unieke combinatie gamen en kamperen te genieten. Het evenement eindigt maandag 10 augustus om 11:00. Dit jaar is een speciale editie, want het is de vijftiende verjaardag van het evenement! Dit wordt gevierd met een feestelijke activiteit, de CampZone kermis.

CampZone is een jaarlijks evenement waarbij gaming en kamperen samenkomt. De internetverbinding wordt verzorgd door OnsBrabantNet, zij leveren ons een 1 Gbit glasvezel verbinding. Hierdoor is de verbinding 25 keer sneller dan de gemiddelde verbinding waar gamers thuis gebruik van maken. Dit is voornamelijk voelbaar bij de vele competities die op CampZone worden georganiseerd, zoals SteelSeries League of Legends en Corsair Counter-Strike: GO.

Ondanks dat het een essentieel element is van CampZone, staat gamen niet per se centraal op het evenement. In de hoofdtent worden feestavonden georganiseerd, presentaties gehouden door onder andere Intel en Rabobank en verschillende activiteiten zoals loterijen, quizzen en Dance Dance Revolution worden hier gehouden. Verspreid over het terrein worden nog vele andere activiteiten georganiseerd, zoals robotvoetbal, nachtvolleybal en het kampvuur.

Voor meer informatie over CampZone, kun je de website www.campzone.nl bezoeken of naar de Facebook pagina via www.facebook.com/CampZoneEvent.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: