Home Gaming Vijfde gigantische gratis content-update voor Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 is nu beschikbaar!

Vijfde gigantische gratis content-update voor Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 is nu beschikbaar!

by Mark van Truijen

Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2 is klaar voor de feestdagen met de vijfde gigantische gratis* content-update: Frontline Fighters! Frontline Fighters is nu beschikbaar en introduceert leuke en geheel nieuwe manieren om deze knotsgekke shooter te spelen, waaronder de functie waar veel fans om vroegen: online split-screen! Spelers kunnen nu samen met een vriend of familielid op de bank split-screen spelen en genieten van de doldwaze multiplayer in 14 spelmodi en 17 gigantische multiplayer-maps. Verder zit er in Frontline Fighters een nieuwe map genaamd Frontline Flats, twee nieuwe personages, en twee nieuwe legendarische personages.

Ook is sinds vandaag Plants vs. Zombies Garden Warfare 2: Festive Edition beschikbaar. Dit is een geheel nieuwe en tijdelijke digitale release voor de feestdagen met de digitale versie van de game en de vijf geweldige content-updates, en tevens vroegtijdige toegang tot extra content in een geweldig feestdagenpakket van slechts €39,99. De vijf nieuwe en gigantische content-updates, Graveyard Variety Pack, Trouble in Zombopolis: Part One, Trouble in Zombopolis: Part Two, Trials of Gnomus, en Frontline Fighters bieden urenlang speelplezier met knotsgekke modi, nieuwe maps, nieuwe personages en meer content die is toegevoegd sinds de release van PvZGW2, waaronder:

  • Drie nieuwe spelmodi en drie tijdgelimiteerde modi (14 in totaal)
  • Vijf gigantische nieuwe maps (17 in totaal)
  • Acht nieuwe personage-varianten (110+ in totaal)
  • Twee nieuwe personage-klassen (16 in totaal)
  • Meer dan 2000 nieuwe aanpassingsvoorwerpen
  • Community-uitdagingen met flinke beloningen
  • En nog veel meer…

De PvZGW2 Festive Edition bevat ook extra content, zoals directe toegang tot twee nieuwe legendarische personages, een feestelijk aanpassingspakket voor de feestdagen, en 200.000 in-game munten om uit te geven in de stickerwinkel aan nieuwe personages, aanpassingsvoorwerpen en verbruiksvoorwerpen.

Spelers kunnen de PvZGW2 Festive Edition nu kopen voor Xbox One, PlayStation® 4, en Origin voor PC op de officiële website.

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 is nu ook te vinden in The Vault voor leden van EA Access** op Xbox One, en voor leden van Origin Access op Origin voor PC, waar ze de volledige game kunnen downloaden en spelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x