Home Featured Vier op 10 MAART MAR10 DAY ter ere van Nintendo’s besnorde held

Vier op 10 MAART MAR10 DAY ter ere van Nintendo’s besnorde held

by Jos Vis

10 maart is een speciale dag voor Mario-fans: MAR10 Day! Om het plezier van Mario en zijn avonturen te vieren, kunnen Europese fans vanaf vandaag hun voordeel doen met een speciale gouden punten-actie en een My Nintendo-beloning ontvangen. My Nintendo-gebruikers die geen genoeg krijgen van hun besnorde held kunnen voor 50 platina punten een exclusieve “Happy MAR10 DAY”-wallpaper ontvangen.

Voor spelers die in één van Mario’s recente Nintendo Switch-games willen duiken, is er ook een actie. Vanaf vandaag tot 10 maart 23:59 plaatselijke tijd, verdienen spelers met de aanschaf van één van onderstaande titels in de Nintendo eShop of via onze website namelijk dubbele gouden punten. De extra gouden punten worden toegevoegd binnen een week na het einde van de actie op 10 maart. Of je nu een onvergetelijke wereldreis gaat maken in Super Mario Odyssey, samen met vrienden en familie wilt genieten van zijwaarts scrollende actie in New Super Mario Bros. U Deluxe, over muren en plafonds gaat scheuren in Mario Kart 8 Deluxe, met vrienden en familie gaat genieten van de minigames in Super Mario Party of lekker gaat smashen in Mario Tennis Aces, elke game biedt vele onvergetelijke Mario-momenten waar alle spelers van kunnen genieten. 

Heb je altijd al eens op de foto willen gaan met Mario? Grijp dan je kans en kom langs bij Game Mania Utrecht in winkelcentrum Hoog Catharijne op MAR10 Day tussen 13:00 en 17:00 uur. De enige echte Mario zal daar aanwezig zijn voor een meet & greet!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: