Home Gaming Vier de feestdagen met de bordspellen van Just Games

Vier de feestdagen met de bordspellen van Just Games

by Mark van Truijen

Terwijl het buiten donker en kouder wordt, wordt het binnen des te gezelliger met de unieke bordspellen van Just Games; stuk voor stuk succestitels die jong en oud zullen aanspreken en gebaseerd zijn op bekende franchises.

Ontdek, net als op tv, wie van je vrienden of familie de aller-slimste is met het bordspel De Slimste Mens ter Wereld of wie het beste kan overleven op een onbewoond eiland met het bordspel Expeditie Robinson. Met het bordspel Wie is de Mol, naar de gelijknamige, met een Televizier-Ring bekroonde,  televisieserie, kom je te weten wie van jouw vrienden het beste kan mollen. En de hele familie kan aanschuiven bij het gezellige stel Buurman & Buurman met het Buurman & Buurman-bordspel voor een hele stapel klussen. De bordspellen van Just Games zijn het ideale cadeau om te geven én te krijgen de komende feestdagen!

Expeditie Robinson
Zit jij ook aan de buis gekluisterd voor het nieuwe seizoen van deze survivalserie? Speel nu thuis mee en zie of jij de ultieme Robinson bent en dit spel kunt overleven! Ieder team heeft zes kampleden op een onbewoond eiland. De teams nemen het tegen elkaar op in spannende proeven om te overleven op een onbewoond eiland. Heb jij alle zenuwslopende eliminatierondes gewonnen en de samensmelting gehaald? Dan speelt iedere speler voor zichzelf en hieruit blijkt uiteindelijk wie de ultieme Robinson is.

Verkoopadviesprijs: €24,99         Leeftijd: 10+ jaar         Aantal spelers: 2 – 6 spelers

Wie is de Mol
Geïnspireerd op de hooggewaardeerde en met een Televizier-Ring bekroonde serie is het Wie is de Mol-bordspel de ideale voorbereiding op een nieuw seizoen ´mollen´ dat in januari weer van start gaat. In dit avontuurlijke bordspel krijgen spelers de opdracht een geheim te ontrafelen. Alleen door samen te werken en elkaar te vertrouwen kunnen de spelers, net als in de serie, de opdr
acht oplossen. Maar onder het gezelschap van de spelers bevindt zich de Mol. Weet jij de mollenstreken te herkennen en de Mol te ontmaskeren?

Verkoopadviesprijs: €24,99         Leeftijd: 12+ jaar        Aantal spelers: 3 – 6 spelers

De Slimste Mens ter Wereld- het bordspel
Wekelijks keken ruim een miljoen kijkers naar deze spelshow en nu kun je thuis ontdekken wie de slimste is. Het bordspel De Slimste Mens ter Wereld is een uitdagend en razendsnel bordspel voor 2 tot en met 4 spelers vanaf 12 jaar. Net als in de populaire TV-quiz nemen de deelnemers het in verschillende rondes tegen elkaar op om te ontdekken wie de slimste van het stel is. Uniek aan het bordspel zijn de bijgeleverde timers en de timerconsole, waarmee spelers bijhouden welke zuurverdiende seconden nog resteren of verdiend worden door het juist beantwoorden van de vragen.

Verkoopadviesprijs: €34,99         Leeftijd: 12+ jaar        Aantal spelers: 2 – 4 spelers

Buurman en Buurman-bordspel
A je To! Het aandoenlijke stel Buurman & Buurman staat altijd klaar om aan een nieuwe klus te beginnen! Deze feestdagen beleven ze een geweldig avontuur met het gloednieuwe Buurman & Buurman-bordspel. Help jij hen mee? Er staat een stapel klussen te wachten, maar gelukkig zijn ze handig en vooral erg creatief. Om de klus te klaren, moet je het juiste gereedschap bij elkaar dobbelen. Klus je sneller dan je tegenstanders? Dan roep je “A JE TO!”.

Verkoopadviesprijs: €24,99        Leeftijd: 6+ jaar            Aantal spelers: 2 – 4 spelers

Packshots feestdagen bericht

 

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x