Home Gaming Vier ‘Back to the Future Day’ met LEGO Dimensions

Vier ‘Back to the Future Day’ met LEGO Dimensions

by Mark van Truijen

Vandaag, woensdag 21 oktober 2015, is de dag waar Marty McFly en Doc Brown aan het einde van de hitfilm uit 1985 Back the Future hun DeLorean Tijdmachine naar de toekomst lieten vliegen en landen in de toekomstige Hill Valley in de vervolgfilm uit 1989. Om te vieren dat deze mijlpaal ‘van de toekomst’ nu het heden is, kunnen fans het plezier van tijdreizen weer ervaren met Back to the FutureTM in LEGO®DimensionsTM. Deze gloednieuwe entertainmentervaring combineert het fysieke bouwen met LEGO® stenen met interactieve console gameplay.

Michael J. Fox die de rol van Marty McFly vertolkte en Christopher Lloyd die Doc Brown speelde in de films, hebben de rollen opnieuw op zich genomen en zijn opnieuw te beleven in deze LEGO® DimensionsTM.

De LEGO® DimensionsTM Starter Pack bevat een volledig level gebaseerd op Back to the FutureTM, die de helden uit de game, BatmanTM, GandalfTM en WyldstyleTM, moeten doorkruisen in hun missie om de kwaadaardige Lord Vortech te verslaan.

Fans van Back the FutureTM die meer willen, kunnen de Back to the FutureTM Level Pack kopen die een extra, missie gebaseerd levelLevel Pack Back to the Future
bevat, gebaseerd op Back to the Future. De pack bevat een Marty McFly LEGO® minifiguur, een DeLorean Tijdmachine en Hoverboard die allemaal speelbaar zijn in de game. Spelers kunnen de speciale Sona Smash vaardigheid van Marty activeren die hem helpt om puzzels in de game op te lossen, vijanden te overmeesteren en, indien nodig, een tijdreis-boost te geven. De DeLorean Tijdmachine en Hoverboard kunnen elk fysiek gebouwd worden en twee keer herbouwd worden om totaal verschillende dingen in de digitale game mee te kunnen doen, en zo voor een enorme variëteit te zorgen. De Back to the FutureTMLevel Pack opent ook de Back to the FutureTM Adventure World, een open wereld omgeving die spelers kunnen verkennen, naast het hoofdverhaal.

De Back to the FutureTM Level Pack is nu verkrijgbaar, de Back to the FutureTM Fun Pack met Doc Brown LEGO® minifiguur en Traveling Time Train is op 19 januari 2016 beschikbaar.

LEGO® DimensionsTM is nu verkrijgbaar bij Bart Smit, Intertoys en Maxitoys op Xbox One, Xbox 360, PlayStation®4 en PlayStation®3 computer entertainment systemen en Nintendo’s Wii UTM.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: