Home Gaming Video van Nintendo Labo: voertuigenpakket onthult nieuwe functies

Video van Nintendo Labo: voertuigenpakket onthult nieuwe functies

by Mark van Truijen

Om te vieren dat het Nintendo Labo Toy-Con 03: voertuigenpakket op 14 september wordt gelanceerd voor de Nintendo Switch*, heeft Nintendo een overzichtsvideo uitgebracht met meer rijdende, vliegende en duikende details over dit nieuwe Nintendo Labo-pakket. Je kunt de overzichtsvideo van het Nintendo Labo Toy-Con 03: Voertuigenpakket bekijken op ons YouTube-kanaal.

Net als bij de andere Nintendo Labo-pakketten, kunnen spelers met dit pakket weer verschillende toffe dingen bouwen, zoals een auto, duikboot en vliegtuig. In de video wordt dieper ingegaan op diverse functies, waaronder:
  • Een nadere blik op de Avontuur-stand, een van de inbegrepen games, waarin spelers op avontuur gaan in een mysterieuze wereld met piramides, een archeologische opgravingsplaats, besneeuwde bergen en nog veel meer. Daarbij kunnen spelers de Toy-Con-sleutel gebruiken om makkelijk te wisselen tussen auto, vliegtuig en duikboot, om de diepste diepten en hoogste hoogtes van deze wereld te verkennen. Onderweg kunnen spelers communiceren met diverse fascinerende personages en tal van missies voltooien, solo of samenwerkend met een vriend.
  • Elk voertuig heeft zijn eigen besturing en speciale acties – spelers kunnen bijvoorbeeld met de duikboot een grijphaak schieten, met het vliegtuig rollen en raketten schieten, met de auto wheelies uitvoeren of zaagbladen en bommen gebruiken, en meer.
  • De verschillende bijgeleverde games bieden een schat aan leuke ervaringen. In Rally moeten spelers langs controlepunten naar de finish racen; Racebaan is een racegame met de grap dat spelers elkaar met stootslagen van de weg kunnen beuken; Modelbaan is een klassieke game die enkel met het Toy-Con pedaal wordt bestuurd; en in Gevecht kunnen racers deelnemen aan een een-tegen-een autogevecht met andere spelers **.
  • In Spuitgarage gebruiken spelers de Toy-Con-spuitbus om hun in-game voertuigen en de coureur een persoonlijk tintje te geven. Door het te schudden kunnen ze zelfs de ‘bal’ horen rinkelen.
  • Mijn besturing, een nieuwe functie voor Nintendo Labo die exclusief is voor het Nintendo Labo: voertuigenpakket, laat spelers hun eigen controllers voor de games maken met alledaagse huishoudelijke artikelen. Wil je op een bezem rijden om het vliegtuig te besturen? Of knoppen tekenen op een aangepaste screenbeschermer voor het spelen in handheldstijl? Het zijn geweldige manieren om te beginnen met het bouwen van unieke Toy-Con-creaties.
  • Na het downloaden van een update die na de lancering beschikbaar komt, kunnen spelers tegen hun vrienden racen in Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch***. Je kunt alvast zien hoe het werkt in de Playing Mario Kart 8 Deluxe with the Nintendo Labo: Vehicle Kit at gamescom 2018. Spelers kunnen Mario Kart 8 Deluxe ook spelen met de Toy-Con-motor uit het Nintendo Labo: mixpakket.
Houd de Nintendo Labo-website in de gaten voor meer informatie over het Nintendo Labo: voertuigenpakket. Als je nu al wilt beginnen met bouwen, spelen en ontdekken, zit je goed met het Nintendo Labo: mixpakket en Nintendo Labo: robotpakket, die nu beschikbaar zijn. Daarnaast daagt de Nintendo Labo Creators Contest creatieve knutselaars tot 7 september uit om hun bouwwerken in te zenden, waarmee ze kans maken een heel speciale Nintendo Switch-console te winnen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x