Home Gaming Victoria 3 bereikt 500.000 verkopen

Victoria 3 bereikt 500.000 verkopen

by Jos Vis

Van de veelgeprezen grote strategiesimulatie van Paradox Interactive, Victoria 3, zijn sinds de release op 25 oktober 500.000 exemplaren verkocht, waardoor het een van de meest succesvolle lanceringen in de geschiedenis van Paradox is. De game krijgt ook een reeks grote updates, die meer historische onderdompeling, meer diplomatieke opties en betere militaire planning toevoegen.

Victoria 3, genomineerd voor ‘Best Sim/Strategy’-game bij The Game Awards, is een sandbox-simulatie van de wereld tussen 1836 en 1936, een eeuw van snelle technologische innovatie, sociale transformatie en politieke revolutie. De gedetailleerde weergave van de hele wereldbevolking en hulpbronnen vormt een rijke bron van opwindende alternatieve geschiedenissen, en deze geschiedenissen worden nu door honderdduizenden spelers geschreven.

“Het zien van Victoria 3 genomineerd voor de Game Awards van dit jaar is een carrièrebepalend moment en we kunnen niet gelukkiger zijn om deze prestatie met onze spelers te delen”, zei Martin Anward, de Game Director voor Victoria 3 bij Paradox Development Studio. “Onze spelers hebben dit allemaal mogelijk gemaakt en dit is nog maar het begin. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van Victoria 3 en zullen doorgaan met het toevoegen van meer content aan de game.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: