Home Gaming Versla de “Night Stalkers Hideout” in Fiesta Online

Versla de “Night Stalkers Hideout” in Fiesta Online

by Jos Vis

gamigo kondigt aan dat de nieuwste patch voor anime-MMO Fiesta Online vandaag beschikbaar is. Deze update voor de game biedt een nieuwe kerker om te bevrijden van Corruption voor spelers lvl 135 tot 140 en verschillende nieuwe speurtochten om te voltooien met nieuwe monsters en nieuwe items.

In het begin worden spelers gezocht en geïnformeerd over lastige ontwikkelingen in de Hemelse Tuinen. De boeman Kalzar is verdwenen en Kathleen wilde al een tijdje weten waar hij was. Ze vraagt ​​de spelers om haar te steunen in haar zoektocht en op reis te gaan om hem te vinden. Het pad leidt hen naar de Celestial Mine waar de Night Stalkers verblijven. Hun leiders – de tweeling Elder en Emmit – bedachten een plan om meer macht te krijgen en de hulpbronnen van de mijn te plunderen om rijkdom te verkrijgen. Ze hadden Kalzar besmet met corruptie om hem de beschermer van hun schatten te maken. Het is de taak van de spelers om de kerker te ontruimen en hem te bevrijden.

Als spelers succesvol zijn in hun zoektocht, wachten kostbare accessoires met mysterieuze krachten op hen. En als spelers meer van uiterlijk houden, kunnen ze een nieuwe outfit, drie nieuwe huisdieren krijgen en kunnen ze kiezen tussen verschillende wapens en schilden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: