Home MoviesDVD/Blu-Ray Verrassende romcom The Big Sick vanaf 5 december op DVD en Blu-ray

Verrassende romcom The Big Sick vanaf 5 december op DVD en Blu-ray

by Mark van Truijen

Sluit het jaar sfeervol en met een big smile af met dé romcom van 2017: The Big Sick. Dit originele liefdesverhaal is hartverwarmend en hilarisch tegelijk. De film van producent Judd Apatow – bekend van Girls, Knocked Up, This is 40, Bridesmaids en Trainwreck – was de grote verrassing op Sundance Filmfestival 2017 en de lovende recensies zowel in Nederland als het buitenland logen er niet om. The Big Sick mag je niet missen! De film is vanaf 5 december verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

The Big Sick is het waargebeurde liefdesverhaal van comedian Kumail Nanjiani, die tevens de hoofdrol speelt, en zijn vrouw Emily V. Gordon. Samen schreven ze het humoristische script over de start van hun grootse liefde. De film vertelt op hilarische en tegelijk ontroerende wijze hun gevecht tussen liefde en familietradities. Producent Judd Apatow heeft een reputatie om komedietalent te ontdekken en overtreft zichzelf met de introductie van Kumail Nanjiani, een acteur die voor altijd een warme plek in je hart zal houden. 

TBS cms.jpg 

Synopsis
Na een one-night stand zijn de New Yorkse stand-up comedian Kumail (Saturday Night Live, Silicon Valley) en Emily (vertolkt door Zoe Kazan, Revolutionary Road, It’s Complicated) smoorverliefd op elkaar. Kumail verzwijgt zijn Westerse vriendin echter voor zijn traditionele Pakistaanse ouders, die hun zoon toch liever zien trouwen met een Pakistaans meisje. Wanneer Emily hierachter komt, verbreekt ze de relatie. Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt. Terwijl de artsen een oplossing zoeken wijkt Kumail geen moment van haar zijde, tot grote ergernis van Emily’s excentrieke ouders (Ray Romano en Holly Hunter). Beetje bij beetje ontstaat er een band tussen Kumail en Emily’s ouders die hun leven voorgoed zal veranderen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x