Home Gadgets Verisure zet in op marktleiderschap in particuliere-beveiligingsmarkt in 2017

Verisure zet in op marktleiderschap in particuliere-beveiligingsmarkt in 2017

by Mark van Truijen

Verisure, een merk van Securitas Direct, zet in op marktleiderschap op het gebied van particuliere beveiliging in 2017. De organisatie verwacht al in 2016 een aanzienlijke groei door te maken. Deze groei maakt de smarthomebeveiliging van Verisure – Securitas Direct voor particulieren steeds toegankelijker.

Op dit moment neemt Verisure – Securitas Direct met circa dertigduizend klanten de derde positie in binnen de Nederlandse markt voor particuliere beveiliging. Met een nieuwe strategie wil de organisatie in 2016 stijgen naar de tweede plaats, om zich vervolgens in 2017 als marktleider te kunnen positioneren. “Verisure wil het potentieel dat er ligt op het gebied van veiligheid, benutten”, zegt Christophe Lemaitre, marketingmanager BeNe bij Verisure – Securitas Direct.

Op alle fronten groei en uitbreiding
Per 1 januari 2016 is het hoofdkantoor van Verisure – Securitas Direct van Breda naar Vught verhuisd. Deze plaats is centraler, waardoor de organisatie makkelijker de markt kan bedienen. Daarnaast beoogt het bedrijf het aantal klanten in 2016 te verdubbelen ten opzichte van 2015. Daarom richt Verisure – Securitas Direct zich in de komende jaren ook op nieuwe regio’s: Noord-West (Weesp), Zuid (Vught), Zuid-West (Delft), Oost (Apeldoorn), Noord (Drachten) en Zuid-Oost (nog te bepalen). Zo verwacht Verisure – Securitas Direct geheel Nederland te bedienen binnen een redelijke afstand en tijd. Bovendien neemt het aantal partnerships met zzp’ers naar verwachting toe en breidt de salesafdeling verder uit. Het aantal eigen verkopers en installateurs (SWOT’ers) kent een beoogde groei van dertien naar 42 medewerkers.

“Om de nieuwe strategie invulling te geven, zijn we hard op zoek naar nieuw personeel. We bouwen de salesafdeling uit met onder anderen een nieuwe salesmanager”, zegt Lemaitre. “We merkten de afgelopen jaren al een groeiende vraag naar particuliere beveiliging; met name het smarthome-alarmsysteem is populair in Nederland. Zo stijgt het aantal gebruikers van de Verisure-app al enige tijd exponentieel. Met deze uitbreiding en onze groeiplannen verwachten we aan de toenemende vraag te kunnen voldoen en Nederland veiliger te maken.”

image009 image007 image005

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x