Home GadgetsConnectiviteit Verbeterde gezondheids- en personalisatiefuncties nu ook beschikbaar voor Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active2 en Galaxy Watch3

Verbeterde gezondheids- en personalisatiefuncties nu ook beschikbaar voor Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active2 en Galaxy Watch3

by Pim, Sel

Samsung wil mensen de allerbeste mobiele ervaring bieden en doet dat onder andere met de continue softwareondersteuning van eerdere Galaxy Watch-modellen. Vanaf 15 november is One UI 4 daarom ook beschikbaar voor de Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active2 en Galaxy Watch3. Met de software-update geniet je van alle nieuwe functies en een serie nieuwe wijzerplaten om je smartwatch-ervaring verder te personaliseren.

Een overzicht van de nieuwe functies:

Geavanceerde valdetectie zorgt voor hulp, of je nu beweegt of stilstaat
Valdetectie herkent harde valpartijen als je tijdens het sporten, zoals hardlopen, bent gevallen. De nieuwe update voor de Galaxy Watch Active2 en Galaxy Watch3 biedt nu de mogelijkheid om de gevoeligheid aan te passen, om ook een val te detecteren als je stilstaat. Als valdetectie een val herkent, stuurt je smartwatch een SOS-melding naar vooraf geselecteerde contacten. Zo kun je niet alleen jezelf, maar ook je kwetsbaren beschermen.

Samen sporten dankzij Group Challenges
Met de nieuwe update voeg je vrienden en familieleden eenvoudig toe aan een gezamenlijke sportieve uitdaging. Zowel als team, als op individueel niveau. Zo sport je toch samen, hoe ver je ook van elkaar verwijderd bent.

Meer inzicht in je gezondheid
De Galaxy Watch-serie heeft een uitgebreide reeks geavanceerde gezondheidsfuncties geïntroduceerd – van hartslagmeting en het zuurstofpercentage in je bloed, tot slaap- en stressbeheer. Met de Samsung Health Monitor-app krijg je een nog beter inzicht in je gezondheid, omdat je ook je bloeddruk (BP) en elektrocardiogram (ECG) in de gaten kunt houden. De Samsung Health Monitor-app is momenteel beschikbaar in 42 landen, waaronder Nederland.

De perfecte wijzerplaat voor jou
Met de laatste update kies je de wijzerplaat die perfect past bij jouw persoonlijkheid en levensstijl. Je kunt kiezen uit 10 extra wijzerplaten die voor het eerst zijn gelanceerd op de Galaxy Watch4. Van gedurfde Big Number- en Active-wijzerplaten tot stijlvolle en minimalistische Classic-varianten. Bij een aantal nieuwe wijzerplaten ga je nog een stap verder. Als je op deze wijzerplaat tikt, kies je zelf je favoriete achtergrond- of tekstkleur. Of kies voor de Dieren-wijzerplaat om te genieten van kleurrijke geanimeerde dieren, zoals een aap, konijn, schaap of kat.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x