Home TVSeries Veelgeprezen Chinese Anime Scissor Seven seizoen 3 komt exclusief naar Netflix

Veelgeprezen Chinese Anime Scissor Seven seizoen 3 komt exclusief naar Netflix

by Jos Vis

Aha Entertainment en Sharefun Movie Studio zijn verheugd aan te kondigen dat Scissor Seven Seizoen 3: The Kingdom of Xuanwu vanaf zondag 3 oktober 2021 exclusief op Netflix zal verschijnen. De release van Seizoen 3 komt iets meer dan een jaar sinds de eerste twee seizoenen van de bekroonde Chinese anime debuteerde op Netflix en werd door het publiek over de hele wereld geprezen.

YouTube video


Scissor Seven Seizoen 3 vertelt het verhaal van het Xuanwu-koninkrijk, gestart door Seven en zijn partners Da Bao en Xiao Fei. Ze beginnen aan een reis naar Xuanwu Kingdom om de bewoners van Chicken Island en het rustige leven van de bewoners te beschermen. Seven, Da Bao en Xiao Fei zijn op zoek naar betekenis in hun levenservaringen en proberen tegelijkertijd een manier te vinden om het eiland te redden.

Scissor Seven Seizoen 3 zal beschikbaar zijn in negenentwintig talen, waaronder dubs voor Engels, Japans, Frans en Spaans. Fans zullen blij zijn te weten dat de serie gelijktijdig wereldwijd zal worden uitgebracht in 190 landen en regio’s over de hele wereld. De originele soundtrack van de serie zal dezelfde dag ook beschikbaar zijn via 10+ muziekplatforms, waaronder iTunes, Spotify, YouTube Music, MyMusic, Amazon en andere.

Scissor Seven is een originele Chinese anime-serie geproduceerd door Aha Entertainment en Sharefun Movie Studio. Aiken Zou en He Xiaofeng treden op als producent, regisseur en scenarioschrijver van de veelgeprezen bekroonde serie.

Scissor Seven volgt het verhaal van Seven die op zoek is naar verloren herinneringen. Met de thema’s liefde en haat tussen personages, leert Seven verschillende mensen en verschillende rollen begrijpen. Gaandeweg leert hij anderen te helpen terwijl hij zijn vooroordelen met liefde en acceptatie overwint.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x