Home Gaming Vecht deze zomer altijd, overal en met iedereen in ARMS, nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Vecht deze zomer altijd, overal en met iedereen in ARMS, nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

by Mark van Truijen

Begin je zomer goed met ARMS, Nintendo’s unieke nieuwe vechtspel dat nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch. In de futuristische wereld van ARMS, hebben mensen het vermogen om hun ledematen uit te rekken, wat leidt tot spannende, hectische gevechten. In de ARMS League komen de fanatiekste vechtersbazen samen om voor het kampioenschap te strijden. Of je de Nintendo Switch nu gebruikt in handheldstijl, tafelstijl of tv-stijl, het is altijd mogelijk om met één tot vier spelers te strijden, zowel offline als online.

Sinds de onthulling in januari heeft deze snelle game met unieke vechters en hun uitrekbare armen al voor heel wat opschudding gezorgd onder de fans, die wereldwijd debatteren over hun favoriete personages en actief deelnamen aan de recente Global Testpunch-demo’s, als voorproefje op de game. ARMS wordt ook geprezen door de vakpers en versterkt een aantrekkelijke line-up van Nintendo Switch-titels die komende zomer overal gespeeld zullen worden, inclusief Snipperclips – Geknipt om samen te spelen!The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Mario Kart 8 Deluxe.
Potentiële kampioenen kunnen de game uitgebreid bekijken in de ARMS – Accolades-trailer, die vandaag in première gaat.
ARMS is speelbaar met de Joy-Con van de Nintendo Switch, inclusief de nieuwe neongele Joy-Con-controllerset die vanaf vandaag apart verkrijgbaar is, maar ook met de Nintendo Switch Pro Controller*. De game is makkelijk om mee te beginnen dankzij de intuïtieve en meeslepende besturing, terwijl de fanatiekere vechters zich kunnen vastbijten in de diepere lagen van de gevechten. Voorafgaand aan elk gevecht kunnen spelers kiezen uit tien vechters, allemaal met bijzondere persoonlijkheden, uitrekbare armen, en unieke speciale vaardigheden om de kampioenstitel mee te veroveren.
Dankzij de bewegingsbesturing van de Joy-Con kunnen spelers stoten door hun vuisten werkelijk naar voren te bewegen, de vechter verplaatsen door de controllers in de gewenste richting te kantelen, of machtige worpen uitvoeren door beide handen tegelijk naar voren te werpen. Voor extra tactische mogelijkheden, kunnen spelers twee verschillende Arms kiezen die elk hun eigen specialiteiten en strategieën met zich meebrengen.
Naast de een-tegen-een vechtpartijen die spelers zowel lokaal als online** kunnen spelen, biedt ARMS verschillende standen waarin twee tot vier vrienden tegen elkaar kunnen spelen, waar en wanneer ze maar willen. In  Teamgevecht, zijn twee spelers met een draad aan elkaar verbonden, en moeten ze samenwerken om de twee andere spelers te verslaan. In Volleybal moeten spelers een explosieve bal in het veld van de tegenstander slaan, terwijl de spelstand Basketbal spelers uitdaagt elkaar door de basket te gooien – of zelfs te dunken. Hiernaast zijn er diverse andere spelstanden beschikbaar, waarvan vele ook online gespeeld kunnen worden.
ARMS wordt na de lancering verder ondersteund. Spelers kunnen uitzien naar meer vechters, stages en unieke Arms, zonder verdere kosten.
Begin je zomer met futuristische gevechten altijd, overal en met iedereen in ARMS, nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x