Home Gaming Vandaag nieuwe lancering van De Sims 4 Carrières!

Vandaag nieuwe lancering van De Sims 4 Carrières!

by Mark van Truijen

Haal je aktetas tevoorschijn en hef die gewichten. Vol trots introduceren we vandaag in De Sims 4 vier gloednieuwe carrièredoelen voor je Sims, waarmee spelers nieuwe verhaallijnen kunnen creëren, beheren en delen.

Met deze gratis update voor de game kunnen spelers zich uitleven met gloednieuw materiaal voor de loopbanen van hun Sims, dankzij de toevoeging van zakelijke en sportieve carrières. Iedere loopbaan biedt  twee nieuwe carrièremogelijkheden. Sims die van een leven vol macht en rijkdom dromen, kunnen aan de slag gaan met de zakelijke carrière, waarmee ze uit kunnen groeien tot particuliere kapitaalverstrekker of topmanager. Daarnaast kunnen Sims die juist van een gezond en fit leven dromen, zich binnen de Atleet carrière ontpoppen tot een bekroonde speler of Dhr. of Mevr. Zonnestelsel.

Op ieder pad kunnen Sims kiezen uit specifieke outfits, die tijdens het verloop van hun carrières veranderen. Ook kunnen er unieke voorwerpen en interactiebeloningen ontgrendeld worden. Sims die snel carrière willen maken, kunnen hun voordeel doen met kanskaarten en de optie “Bouwen” gebruiken om carrière specifieke kamers aan hun huis toe te voegen.

Tegelijkertijd biedt De Sims 4 haar spelers een speciaal pakket aan gevuld met gethematiseerde objecten, decors en kleding om de Sims in de feeststemming te brengen. Spelers kunnen het Feestdagenpakket verzilveren door zich aan te melden bij Origin, De Sims 4 op te starten en de instructies op het scherm op te volgen. Uitgebreide details over hoe je dit speciale gratis materiaal kunt verzilveren, kun je hier nalezen in de blog over carrière-updates van De Sims 4:http://www.thesims.com/nl_NL/news/ts4-newcareers.

image003

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x