Home TVSeries Vanaf donderdag 30 mei op FOX: Deep State seizoen 2

Vanaf donderdag 30 mei op FOX: Deep State seizoen 2

by Mark van Truijen

Seriezender FOXkomt vanaf donderdag 30 mei met het vervolg op de succesvolle spionage-thriller ‘Deep State’. Dit is twee dagen later dan eerder gecommuniceerd. De verplaatsing heeft te maken met de finales van de Keuken Kampioen Divisie-playoffs. Deze worden op dinsdag 28 mei gespeeld en zijn dan live op FOX te zien.
Het tweede seizoen van Deep State, elke donderdagavond om 22.00 uur, gaat nog dieper in op de duistere en politieke wereld van de corrupte schaduwregering (‘deep state’). Naast de vertrouwde castleden Joe Dempsie ( Game of Thrones), Karima McAdams ( Vikings) en Alistair Petrie ( Sex Education) maken ook Walton Goggins ( Six), Victoria Hamilton ( The Crown) en Alexander Siddig ( Gotham) dit seizoen hun opwachting.


De serie ‘Deep State’ neemt de kijker mee in de genadeloze wereld van spionage, geld en macht en is een even rauwe als meeslepende thriller-serie. In de huidige tijd waarin het vertrouwen in overheden steeds verder afneemt is ‘Deep State’ actueler dan ooit. Daarom staat net als in het eerste seizoen ook in het vervolg de vraag centraal: Wie kan je nog vertrouwen in een wereld waar de grenzen tussen feiten, fictie en de waarheid steeds moeilijker van elkaar te onderscheiden zijn? Seizoen twee bouwt voort op de werelden van Londen en Washington uit seizoen 1, maar bevat ook veel nieuwe karakters en locaties (Mali, Sahara). Zo overschrijdt de ‘deep state’ letterlijk en figuurlijk nieuwe grenzen en creëert het zoveel mogelijk chaos om te kunnen profiteren in de zucht naar nog meer macht en geld.

Deep State – seizoen 2: vanaf donderdag 30 mei, iedere week om 22.00 uur op FOX (dubbele afleveringen)Bij de start van het tweede seizoen worstelen Harry Clarke (Dempsie) en Leyla Toumi (McAdams) nog altijd met de naweeën van het debacle waarmee het eerste seizoen hardhandig ten einde kwam. Harry leidt sindsdien een teruggetrokken leven, maar wordt door een stevig aandringende Layla opnieuw de levensgevaarlijke wereld van ‘deep state’ ingetrokken. De ‘deep state’ staat aan de vooravond van een lucratieve deal tussen de VS en Mali, waarbij de Afrikaanse natuurlijke hulpbronnen de Westerse wereld verder moet helpen op weg naar technologische vooruitgang. Maar de deal wordt plots in gevaar gebracht wanneer drie Amerikaanse special forces en een Malinese tolk in een hinderlaag lopen en vermoedelijk worden omgebracht. Als vervolgens Nathan Miller (Walton Goggins) door MI6 wordt ingeschakeld en ook de Republikeinse senator Meaghan Sullivan zich met de gebeurtenis gaat bemoeien wordt de zaak gecompliceerd. Wat volgt is een race tegen de klok waarin Harry en Leyla alles zullen moeten doen om een ​​einde te maken aan de schaduwregering.
NU TE ZIEN Deep State – seizoen 1; iedere dinsdag om 21.00 uur op FOX (dubbele afleveringen)In het eerste seizoen van Deep State zag voormalig geheim agent Max Easton (Mark Strong) zich gedwongen om terug te keren naar zijn oude leven als geheim agent om de dood van zijn zoon te wreken. In aanloop naar het nieuwe seizoen zendt FOX het complete eerste seizoen nogmaals uit. Het eerste seizoen van Deep State ging in het voorjaar van 2018 in vijftig landen in première en was de eerste volledig eigen productie van FNG Europe & Africa. De serie wist al snel wereldwijd een grote fanbase op te bouwen en critici te enthousiasmeren. De kracht van de serie schuilt in de sterke karakters, emotionele en persoonlijke verhaallijnen en onverwachte plotwendingen. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: