Home Gaming VAN DE HIMALAYA NAAR SHANGRI-LÀ MET FAR CRY 4 OP GAMESCOM

VAN DE HIMALAYA NAAR SHANGRI-LÀ MET FAR CRY 4 OP GAMESCOM

by Mark van Truijen
Video ID not provided: Please check your shortcode.

Op Gamescom worden vandaag nieuwe beelden van Far Cry 4 onthuld. Bezoekers van Gamescom krijgen als eerste een voorproefje van de intense gameplay van Far Cry 4: een missie onder de extreme omstandigheden van de Himalaya en een reis naar de mystieke wereld van Shangri-Là. Daarnaast worden er meer details bekendgemaakt over de exclusieve PlayStation ‘Keys to Kyrat’-actie.

Een reis naar Kyrat is niet compleet zonder een bezoek aan de hoogste pieken van de Himalaya. In de loop van de game krijgen spelers dan ook te maken met missies die zich afspelen op deze prachtige besneeuwde bergtoppen. Maar schijn bedriegt, deze bloedstollende missies vinden plaats onder de meest extreme omstandigheden die de Himalaya te bieden heeft. Ga op pad met je sneeuwscooter en vecht voor elke adem terwijl je de effecten van deze extreme hoogte beleeft. In deze situaties is je wingsuit zowel je beste vriend als je laatste redmiddel.

Kyrat is een prachtig land met eeuwenoude tradities en diepgewortelde mythologie. Shangri-Là is een legendarische wereld gehuld in mysterie. Al eeuwen proberen sterfelijke pelgrims Shangri-Là te bereiken in de hoop een staat van verlichting te ervaren. Ervaar Shangri-Là als een geheime, parallelle wereld waar legendes tot leven komen en je de grenzen van je eigen bewustzijn verkent. Shangri-Là is niet zonder gevaar en je neemt het op tegen een scala aan mythologische wezens die zich niet gemakkelijk uit het veld laten slaan. Gelukkig sta je er niet helemaal alleen voor, want je krijgt hulp van een nobele witte tijger, de wachter van Shangri-Là. De tijger schiet je te hulp of zet je in om vijanden aan te vallen. De Shangri-Là boog, waarmee je in Shangri-Là tijdelijk de tijd vertraagt, is te unlocken via de skill tree.

Koop Far Cry 4 voor PlayStation®3 of PlayStation 4 en krijg 10 exclusieve ‘Keys to Kyrat’ tot je beschikking. Met deze keys nodig je vrienden uit via PlayStation Network om samen twee uur lang de open wereld van Kyrat te verkennen.

Far Cry 4 wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal, in samenwerking met Ubisoft Red Storm en de Ubisoft studios in: Toronto, Shanghai en Kiev. Far Cry 4 is vanaf 18 november wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Windows PC.

Voor meer informatie over Far Cry 4, bezoek: farcrygame.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x