Home Gaming Valkyria Chronicles Remastered Releasedatum Europa Edition Onthuld (trailer)

Valkyria Chronicles Remastered Releasedatum Europa Edition Onthuld (trailer)

by Sven

In januari werd bekend dat Valkyria Chronicles Remastered voor de PlayStation 4 naar Europa zou komen en beloofde SEGA details over een exclusieve fysieke editie van het spel. Deze editie kondigen we vandaag met veel plezier aan als Valkyria Chronicles Remastered – Europa Edition. Deze Europe Edition bevat een artbook van 32 pagina’s getiteld ‘The Art of Valkyria Chronicles Remastered’, met prachtig beeld van de personages en omgevingen in het spel, en een dubbelzijdige A3-poster met op de ene kant Squad 7 en op de andere kant Selvaria Bles. SEGA bevestigt ook de releasedatum van de Europa Edition op 17 mei 2016, tegelijk met de digitale editie op PSN.

Beide versies bevatten alle eerder uitgebrachte DLC, Hard EX Mode, Edy’s Mission, Selvaria’s Mission en Challenge of the Edy Detachment. Net als de main game zijn deze geremasterd in de HD “CANVAS” Graphics Engine die een van de meest geliefde SRPG’s uit het PlayStation 3-tijdperk nog mooier maakt dan bij de originele verschijning.

Valkyria Chronicles Remastered wordt verwacht op 17 mei 2016. voor de Playstation 4. Voor meer informatie bezoek je www.sega.com of volg je SEGA op Facebook en Twitter.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x