Home GamingAndroid VALIANT HEARTS: THE GREAT WAR™ VANAF NU OOK OP ANDROID

VALIANT HEARTS: THE GREAT WAR™ VANAF NU OOK OP ANDROID

by Mark van Truijen

Vanaf deze week is Valiant Hearts: The Great War, de puzzel-avonturengame die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog, ook beschikbaar in de Google Play Store en de Amazon Appstore. Daarnaast is het interactieve stripboek Dogs of War ook beschikbaar als gratis download voor iedereen die Valiant Hearts: The Great War heeft gekocht op iOS- of Android-apparaten.

De gameplay van de puzzelgame op mobiele platformen heeft een compleet nieuwe besturing, speciaal ontwikkeld voor touchscreens, voor een optimale en vlekkeloze gameplay-ervaring. Daarnaast bevat de iOS-versie ook gedetailleerde historische content en de mogelijkheid om naadloos interessante feiten te delen op social media-kanalen.

Valiant Hearts: The Great War vertelt het verhaal van vier personen en hoe zij de Eerste Wereldoorlog doorstaan. Valiant Hearts: The Great War is verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, PC, iOS en nu op Android.

Valiant Hearts: The Great War is nu beschikbaar op zowel iOS als Android. Het eerste hoofdstuk van de game is verkrijgbaar voor €4,49. De drie andere hoofdstukken zijn los verkrijgbaar voor €3,59 per stuk of te downloaden als een bundel voor €7,99. De volledige game is ook beschikbaar op Google TV voor €13,99.

Voor meer informatie over Valiant Hearts: The Great War, bezoek: www.valiantheartsgame.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x