Home Gaming VALIANT HEARTS: THE GREAT WAR™ NU TE SPELEN OP iOS-APPARATEN

VALIANT HEARTS: THE GREAT WAR™ NU TE SPELEN OP iOS-APPARATEN

by Mark van Truijen

Valiant Hearts: The Great War, de puzzle-adventure game die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog, is nu te downloaden op de iPad, iPhone en iPod Touch. De game bestaat uit vier hoofdstukken en deze zijn allemaal vanaf vandaag beschikbaar. Het eerste hoofdstuk van de game is verkrijgbaar voor €4,49. De drie andere hoofdstukken zijn los verkrijgbaar voor €3,59 per stuk of te downloaden als een bundel voor €7,99.

De gameplay van de puzzle-game op mobiele platformen heeft een compleet nieuwe besturing, speciaal ontwikkeld voor touch-schermen, voor een optimale en vlekkeloze gameplay-ervaring. Daarnaast bevat de iOS-versie ook gedetailleerde historische content en de mogelijkheid om naadloos interessante feiten te delen op social media-kanalen.


Valiant Hearts: The Great War vertelt het verhaal van vijf kruisende lotsbestemmingen en onvervulde liefde in een verscheurde wereld. Vijf personages proberen allemaal de verschrikkingen van de loopgraven te overleven door hun trouwe viervoeter te volgen. Alle hoofdpersonages zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en ze worden allen geconfronteerd met vriendschap, liefde, opoffering en tragedie wanneer ze elkaar helpen om hun menselijkheid te behouden tijdens de gruwelijkheden van de oorlog.

Valiant Hearts: The Great War is ontwikkeld door een klein team van Ubisoft Montpellier, bekend om geprezen titels als Beyond Good & Evil®, Rayman Origins® en Rayman® Legends. Het team gebruikt UbiArt Framework om op gemakkelijke en efficiënte wijze de comic-book stijl van de game te animeren. Die bestaat uit een breed kleurenpallet, variërend van donkere loopgraven tot groene bossen en besneeuwde velden, wat zorgt voor een schilderachtige variatie en visueel contrast. Voor het ontwikkelen van de iOS-versie van de game werkte Ubisoft Montpellier samen met de studio van Ubisoft Casablanca.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x