Home Gaming UNO® vanaf 9 augustus te downloaden

UNO® vanaf 9 augustus te downloaden

by Mark van Truijen

Ubisoft® en Mattel kondigen aan dat het succesvolle, kleurrijke kaartspel UNO vanaf 9 augustus 2016 te downloaden is op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

In UNO gooien spelers om de beurt een kaart op de stapel, waarbij deze kaart qua kleur of qua cijfer overeen moet komen met de bovenste kaart op de stapel. Naast de klassieke gameplay die je kent van UNO, beschikt de UNO videogame ook over talloze online en sociale opties. Spelers kunnen een spel in- en uitstappen wanneer ze willen en met familie en vrienden communiceren via spraak- en videochat. Om alles nog wat spannender te maken, kunnen spelers die strategisch spelen en blijven winnen een plek op de wekelijkse en wereldwijde ranglijsten veroveren. Op weg daarnaartoe geeft de UNO videogame de speler interactieve trainingen, tips en worden de huisregels voor ieder potje getoond.

UNO is ontwikkeld door een team van zowel nieuwe talenten als veteranen in de industrie bij Ubisoft Chengdu, Ubisofts tweede ontwikkelstudio in China. De studio werd in 2008 geopend in het Chengdu Tianfu Software Park en is uitgegroeid tot een van de grootste studio’s van West-China.

Daarnaast is UNO tot 16 augustus onderdeel van het Microsoft Summer Spotlight Program, waarin een selectie van de beste nieuwe, digitale games van de zomer te vinden is.

Voor het laatste nieuws over alle games van Ubisoft, bezoek je http://www.ubiblog.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x