Home Gaming DRAGON QUEST BUILDERS KOMT IN OKTOBER NAAR EUROPA

DRAGON QUEST BUILDERS KOMT IN OKTOBER NAAR EUROPA

by Mark van Truijen

Square Enix Ltd. onthult vandaag details van de “Day-One Edition” van het gloednieuwe bouwavontuurDRAGON QUEST BUILDERS™ dat op 14 oktober zal verschijnen in Europa.

Spelers die voor release van de game een pre-order plaatsen ontvangen een aantal exclusieve in-game item-recepten waarmee material gemaakt kan worden voor gebruik in de Terra Incognita (vrij bouwen)- modus in de game, waaronder:

·         Springtide Sprinkles Recipe – Verander bomen in feestelijke kersenbloesems en aarde in comfortabele strooien vloerblokken

·         Slimy Blocks Recipe – Maak prachtige blokken versierd met schattige blauwe Slimes

·         Gold Blocks Recipe – Laat je luxueuze kant zien met deze blokken gemaakt van puur goud

In DRAGON QUEST BUILDERS moeten spelers hun creativiteit gebruiken om gereedschap te maken uit de materialen die ze verzamelen om daarmee dorpen en steden te herbouwen in de verwoeste wereld van Alefgard– een mensenrijk dat is vernietigd en in duisternis is gestort door Dragonlord, de verschrikkelijke heerser van de monsters. Ga op onderzoek uit in een volledige open sandbox-wereld gecombineerd met een meeslepend en charmant DRAGON QUEST-verhaal waarbij je het gevecht aangaat met iconische DRAGON QUEST monsters en prachtig ontworpen 3D personages tegenkomt. Dankzij de intuïtieve besturing bouw je met DRAGON QUEST BUILDERS binnen no time de torens en kastelen van je dromen!

DRAGON QUEST BUILDERS verschijnt op 14 oktober 2016 voor de PlayStation®4 en PlayStation Vita (Vita-release alleen digitaal). Ga voor meer informatie naar www.dragonquest-game.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x