Home Gaming Ubisofts’s Tom Clancy’s The Division Beta breekt records met 6,4 miljoen spelers!

Ubisofts’s Tom Clancy’s The Division Beta breekt records met 6,4 miljoen spelers!

by Sven

Vandaag kondigt Ubisoft aan dat 6,4 miljoen spelers hebben deelgenomen aan de open beta van Tom Clancy’s The Division van 18 februari 2016 tot en met 21 februari 2016. Hiermee is dit de grootste beta die ooit is gehouden voor een nieuwe IP op een current gen platform. The Division komt 8 maart uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Spelers hebben gemiddeld 4 uur en 52 minuten gespeeld waarbij ze New York City hebben ontdekt nadat er een enorme pandemie is uitgebroken in de stad. Meer dan 30% van de tijd werd gespendeerd in de unieke player-versus-player omgeving (PVP) van The Division, de Dark Zone, waarbij meer dan 2,5 miljoen spelers rogue zijn gegaan.

De beta geeft de mogelijkheid om de online infrastructuur van de game en de nieuwe aanpassingen en updates goed te testen. Ook geeft de beta miljoenen spelers de mogelijkheid om de game voor de allereerste keer uit te proberen en feedback te geven over hun ervaring. Met deze recordbrekende resultaten wordt er reikhalzend uitgekeken naar de officiële release op 8 maart.

‘We willen de miljoenen mensen die de open beta hebben gespeeld graag bedanken’, zegt Magnus Jansen, Creative Director, Ubisoft. ‘We hopen dat iedereen heeft genoten en we kijken uit naar een succesvolle lancering van de game. We kunnen niet wachten om iedereen de mogelijkheid te geven de volledige game te ervaren wanneer The Division verkrijgbaar is op 8 maart.’

Voor meer informatie ga je naar http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x