Home GamingAndroid Ubisoft viert 30 jaar games maken op E3 2016

Ubisoft viert 30 jaar games maken op E3 2016

by Mark van Truijen

Vandaag onthult Ubisoft® de plannen voor E3 2016, waar de creatieve teams met trots langverwachte titels zoals Watch Dogs 2, For Honor™ en Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands presenteren. Ook is er aandacht voor nieuwe content voor reeds verschenen games, maar ook – zoals gewoonlijk – voor de nodige verrassingen.

De week begint met de Ubisoft E3 2016 Conferentie op maandag 13 juni vanaf 22.00 uur Nederlandse tijd. Voorafgaand lopen we warm met een pre-show van 30 minuten. De rest van de week, van 14 tot 16 juni, zijn we aanwezig op de beursvloer op de Ubisoft booth (booth #1023, South Hall, Los Angeles Convention Center). Meer dan 1700 fans hebben tevens de mogelijkheid om onze games te spelen en de ontwikkelteams te ontmoeten op de vierde, jaarlijkse Ubisoft Lounge.

“E3 is altijd een zeer special moment waarop iedereen in de entertainmentindustrie zijn best doet om spelers te verbazen en hun aandacht te grijpen. Voor de teams binnen Ubisoft is het een tijd van trots en spanning, aangezien ze eindelijk de games laten zien waar ze zoveel passie in hebben gestopt en waarop ze direct feedback krijgen van spelers en collega’s. Onze industrie heeft zich enorm ontwikkeld in de afgelopen 30 jaar, maar mijn liefde en respect voor de ongelimiteerde passies en talenten van ontwikkelaars en spelers is onveranderd gebleven,” aldus Yves Guillemot, medeoprichter en CEO van Ubisoft. “De game-industrie zet de stijgende lijn voort met krachtige nieuwe platformen die ruimte bieden aan meer creativiteit en spreken tot de verbeelding. Meer dan ooit tonen games hoe ze de toekomst van entertainment gaan vormen. Ik kan niet wachten om op E3 te zien wat de toekomst ons gaat brengen.”

Ubisoft E3 2016 Conferentie

Actrice en comédienne Aisha Tyler presenteert de Ubisoft E3 Conferentie voor de vijfde keer. Nieuwe trailers en gameplaydemo’s van aanstormende Ubisoft-games maken hun opwachting. De conferentie is live te volgen en terug te kijken op Ubisoft.com en Ubisofts YouTube- en Twitch-kanaal.

Ubisoft Booth — #1023, South Hall, LACC

Bezoekers van E3 kunnen de Ubisoft booth bezoeken om meer te weten te komen over onder andere de volgende games:

  • For Honor: De game die wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal gooit spelers in de chaos van een slagveld tijdens een oorlog tussen drie Grote Facties: de brutale Ridders, de wrede Vikingen en de raadselachtige Samoerai. Voor ieder gevecht kunnen spelers kiezen met welke strijder van de Helden van het pantheon zij willen spelen. Met de verschillende vaardigheden en wapens vechten zij voor land, volk en eer en worden alle soldaten, boogschutters en vijandige Helden die dit in de weg staan een kopje kleiner gemaakt.
  • Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: In de nabije toekomst leiden spelers een team van Ghosts, een vierkoppig U.S. Elite Special Operations team. In Ghost Recon Wildlands gaan ze op pad om het Santa Blanca drugskartel te vernietigen. Dit kartel is een ondergrondse macht en vormt een groeiende, wereldwijde bedreiging in het door Ubisoft bedachte schitterende, doch gevaarlijke Bolivia.
  • South Park™ The Fractured But Whole™: Duik in de door misdaad geteisterde onderbuik van South Park als de nieuwste aanwinst van Coon & Friends. Als de New Kid moeten spelers hun superkrachten gebruiken om de misdaad te bestrijden en onderdeel te worden van de meest geliefde superheldenfranchise aller tijden.
  • Eagle Flight™: In deze exclusief voor virtual reality ontwikkelde game razen spelers als een arend door het luchtruim van Parijs en ervaren zij de vrijheid van het vliegen. Spelers strijden tegen vijanden in razendsnelle multiplayergevechten met maximaal twee teams van 3 of spelen meer vliegvaardigheden vrij in singleplayer, waarmee zij hun arend sierlijk door de iconische herkenningspunten van de stad navigeren.

Speciale gasten zijn aanwezig en een overvol programma met optredens staat gepland gedurende de week.

Ubisoft Lounge

Voor het vierde jaar op rij verwelkomt Ubisoft haar grootste fans op E3 door hen uit te nodigen voor de Ubisoft Lounge. Meer dan 1700 fans gaan dit pop-up evenement bezoeken, dat op een locatie in de buurt van het Los Angeles Convention Center wordt gehouden. In de Ubisoft Lounge kunnen fans games uit de E3 lineup van Ubisoft spelen en hun favoriete titels bespreken met de teams van Ubisoft. Ook kunnen zij master classes bijwonen, tegen andere fans strijden en prijzen winnen. Vijftig toegewijde fans van over de hele wereld, de “Star Players”, hebben dit jaar samen met Ubisoft ook volledige toegang tot de E3. Deze “Star Players” worden gekozen uit de meest toegewijde fans die Ubisoft heeft. De Ubisoft Lounge opent zijn deuren op dinsdag 14 juni om 14.00 uur plaatselijke tijd en sluit woensdag 15 juni om 18.00 uur plaatselijke tijd. Op dinsdag om 20.30 uur plaatselijke tijd vindt er een Special Ops Night plaats die ontwikkelteams van Tom Clancy’s The Division, Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege en Ghost Recon Wildlands verzamelt voor een livestream van 90 minuten met de aanwezig fans (bezoek ubisoftlounge.com voor meer informatie).

Iedereen die geïnteresseerd is in informatie over Ubisoft op E3 kan:

·         De hashtag #UbiE3 volgen op Twitter;

·         Onze conferentie en verslag van de Ubisoft Booth en Ubisoft Lounge live volgen opTwitch op dinsdag 14 juni om 21.00 Nederlandse tijd;

·         Al Ubisofts video’s en trailers vanaf E3 vinden op YouTube;

·         Naar Ubisoft.com en het UbiBlog gaan, waarop de laatste nieuwtjes te vinden zijn gedurende de beurs.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x