Home Gaming Ubisoft verwacht meer van Watch Dogs 2 dan van Ghost Recon: Wildlands

Ubisoft verwacht meer van Watch Dogs 2 dan van Ghost Recon: Wildlands

by Mark van Truijen

Ubisoft heeft zich in diverse uitspraken uitgelaten dat het hogere verkoopcijfers verwacht van tweede deel van Watch Dogs in plaats van de nieuwe Ghost Recon genaamd Wildlands. Daarbij laat Ubisoft zich uit over de kwaliteit van de games maar puur over de verkoopcijfers.

Ubisoft vergelijkt Ghost Recon met andere toppers van Franse uitgever zoals onder andere The Division.

”Wat we over Ghost Recon: Wildlands kunnen zeggen is dat het goed werd erkend en gewaardeerd op de E3. Het heeft veel (positief) commentaar gehad omdat het een nieuwe open wereld shooter is we denken dat het een grote revolutie is voor de industrie en zal daardoor een grote impact hebben.

We verwachten dat dit één van de beste spellen wordt van ons boekjaar. Zoals jullie weten hebben we goed gescoord met The Division afglopen boekjaar. We denken dat Ghost Recon Wildlands een grote release wordt in het eerste kwartaal van ons volgende boekjaar ” aldus CEO Yves Guillemot

Echter verwacht Ubisoft toch dat Watch Dogs 2 betere verkoopcijfers zal gaan generen dan Ghost Recon: Wildlands. De eerste Watch Dogs bracht een flinke hype met zich mee maar wist die hype niet echt waar te maken en verkocht desondanks de matige recensies goed. Ubisoft had nog het volgende te zeggen over Watch Dogs 2.

”Als je kijkt naar onze line-up, dan geloven wij dat Watch Dogs 2 onze nummer één wordt dit jaar. Ghost Recon zal dichter bij Rainbow Six liggen, zo ongeveer, waardoor ik het onder Watch Dogs 2 plaats qua verwachtingen, maar we zullen zien wat er gebeurt.” zegt CFO Alain Martinez

Watch Dogs 2 verschijnt op 15 november van dit jaar en Ghost Recon: Wildlands verschijnt op 7 maart van 2017.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x