Home GamingAndroid Ubisoft opent nieuwe studio in Servië

Ubisoft opent nieuwe studio in Servië

by Mark van Truijen

Ubisoft® opent een nieuwe ontwikkelstudio in Belgrado, Servië. Ubisoft Belgrado is de vierde ontwikkelstudio in Oost-Europa, na Boekarest, Sofia en Kiev. De studio werkt momenteel samen met andere studio’s aan de PC-versie van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

Ubisoft heeft al aanzienlijke ervaring in Oost-Europa, aangezien het één van de eerste bedrijven was die een ontwikkelstudio in deze regio plaatstte. Dat betrof een studio in Boekarest, Roemenië 25 jaar geleden. Daarna volgde de studio’s in Sofia, Bulgarije in 2006 en Kiev, Oekraine in 2008. Gecombineerd met de groei van de IT-sector in deze regio en de uitgebreide kennis in deze markt, was het een logische stap vooruit om door te gaan met de teams in deze omgeving. In de vier Ubisoft studio’s in Boekarest, Sofia, Kiev en Belgrado werken meer dan 2000 mensen samen om de grootste Ubisoft-titels zoals Assassin’s Creed, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon en Watch Dogs te ontwikkelen.

“Servië heeft een hoop te bieden op het gebied van talent, vooral tech-professionals. We zijn altijd op zoek naar mensen die potentie hebben, vol passie hun werk doen en de vaardigheden en kennis bezitten om de beste games te kunnen ontwikkelen. De reputatie van Servië op verschillende vlakken maakt dit een goede investering voor de toekomst”, aldus Sebastien Delen, Managing Director van Ubisoft Boekarest, Ubisoft Kiev en Ubisoft Belgrado. “We brengen jaren aan kennis en ervaring naar de Servische markt en willen bijdragen aan de ontwikkeling van de lokale game-industrie, wat we ook voor de andere landen in deze regio hebben gedaan.”

Het team in Belgrado werkt nauw samen met Ubisoft Boekarest, Ubisoft Kiev en Ubisoft Parijs voor Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, en gaat in de toekomst samen met andere ervaren Ubisoft studio’s werken aan nieuwe projecten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x