That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder 3DS, Android, Gaming, iOS, Mac, Nintendo Switch, PC, PS Vita, PS3, PS4, Trailer, Virtual Reality, Wii U, Xbox 360, Xbox One

Ubisoft® onthult gamescom line-up

Vandaag maakt Ubisoft bekend welke games er speelbaar zijn op gamescom. Bezoekers kunnen aan de slag met For Honor™, Steep™ en de Virtual Reality titels Eagle Flight™ en Star Trek™ Bridge Crew. Gamescom is het grootste videogame-evenement voor consumenten ter wereld en vindt plaats van 17 tot en met 21 augustus in Keulen, Duitsland. Ook krijgen bezoekers de kans om demo’s van South Park™: The Fractured But Whole™, Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands en Watch Dogs® 2 bij te wonen.

Naast games staan er ook verschillende activiteiten op de Ubisoft Booth (hal 6.1, stand B020) gepland tijdens de week, waaronder een exclusieve eerst blik achter de schermen van de Assassin’s Creed® movie. Deze exclusieve video wordt getoond op 18 augustus 2016 om 13.30 uur op het Ubisoft hoofdpodium, en toont hoe één van de meest iconische gameplay elementen uit de Assassin’s Creed games is verfilmd.

Verder kunnen bezoekers genieten van Just Dance® shows, exclusieve presentaties en nieuws, demo’s en giveaways van een aantal Ubisoft titels. Just Dance® 2017 is eveneens speelbaar in de Friends & Familie sectie van de beurs (hal 10.2, stand A050).

De Ubisoft Club nodigt 15 Europese Star Players uit om gamescom als een VIP te ervaren. Deze Star Players hebben speciale toegang tot Ubisoft tijdens de beurs, inclusief een ontmoeting met de ontwikkelaars en de mogelijkheid tot het spelen van exclusieve content. In de consumentenhal nodigt de Ubisoft Lounge 350 toegewijde, Duitse fans uit om hands-on demo’s te spelen. Ook organiseert Ubisoft Club meermaals een masterclass die voor alle bezoekers toegankelijk is, evenals signeersessies. Tot slot geeft Ubisoft Club, als onderdeel van Ubisofts 30e verjaardag, één van Ubisoft klassiekers als digitale PC versie weg. Deze game wordt een week voor de show aangekondigd en is vanaf 17 augustus 30 dagen lang gratis te downloaden. Voor meer informatie over de masterclasskalender of andere Ubisoft Club activiteiten, bezoek je ubisoftlounge.com.

“Gamescom is een belangrijk moment voor de industrie en voor onze teams,” aldus Alain Corre, EMEA Executive Director. “De show geeft ons de mogelijkheid om onze games in de handen van duizenden spelers te krijgen en hun feedback te ontvangen om de games vervolgens nog beter te maken. Gamescom is daarnaast de ideale plaats voor Ubisoft om innovaties, qua gameplay en technologie, en de vele epische ervaringen die we hierdoor kunnen creëren, te laten zien. Met dat in het achterhoofd tonen we een aantal van onze langverwachte games op gamescom, van South Park: The Fractured But Whole tot Watch Dogs 2.”

Voor meer informatie over Ubisoft op gamescom, bezoek je www.ubisoft.com,www.youtube.com/ubisoft en www.blog.ubi.com.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE