Home Gaming UBISOFT ONTHULT BOEKEN EN COLLECTIBLES VAN ASSASSIN’S CREED® SYNDICATE

UBISOFT ONTHULT BOEKEN EN COLLECTIBLES VAN ASSASSIN’S CREED® SYNDICATE

by Mark van Truijen

andaag kondigt Ubisoft® nieuwe producten aan van Assassin’s Creed®Syndicate, het nieuwste deel uit deze gerenommeerde franchise. Assassin’s Creed Syndicate is een epische singleplayer-ervaring in Londen tijdens de Industriële Revolutie, een tijdperk dat het leven van miljoenen mensen veranderde.

NIEUWE TRANSMEDIA PRODUCTEN

 

The Art of Assassin’s Creed Syndicate, het officiële art book

The Art of Assassin’s Creed Syndicate, Paul Davies, Titan, 27/10/2015,

Hardback 301mm x 228mm, Kleurillustraties van 192pp

Londen komt in dit art book tot leven dankzij de diepte en de aandacht voor detail. Deze uitgave bevat honderden nooit vertoonde concept arts met ondere andere schetsen, afgewerkte schilderijen, 3D-renders en textuurstudies. Dit alles is voorzien van commentaar van artiesten en ontwikkelaars.

 

Een van de hoogtepunten van het boek is London Boroughs. Dit zijn de verschillende wijken en districten binnen de stad London. Deze gebieden zijn in de game tot in het kleinste detail ontwikkeld. De ontwikkelaars bleven trouw aan het historische verleden van de omgeving waardoor ze deze locatie en zijn bewoners een eigen visuele identiteit konden geven. Verder bevat het art book nog de complexe renders van gebouwen die hoog boven de sloppenwijken uittorenen en de iconische handelsroutes waar Jacob Frye, de nieuwe Assassin, met zijn bende om vecht om de controle over de straten van Londen over te nemen.

Er is ook een speciale slipcase editie met exclusieve Assassin’s Creed Syndicate concept art gesigneerd door de artiesten. Deze editie heeft een gelimiteerde oplage van 500 exemplaren.

Assassin’s Creed Underworld, de nieuwe roman

Assassin’s Creed: Underworld is de achtste aangrijpende roman van Oliver Bowden. Het verhaal speelt zich af in het Assassin’s Creed universum. Deze roman wordt uitgegeven door Penguin Random Houseon. De Europese release wordt nog aangekondigd.

Het verhaal

Het is 1862 en Londen is in de ban van de Industriële Revolutie. ’s Werelds eerste ondergrondse treinverbinding wordt aangelegd, maar tijdens het graven vindt men een lijk. Deze vondst betekent de start van een nieuw hoofdstuk in de eeuwenlange strijd tussen de Assassins en de Tempeliers. Een Assassin met veel duistere geheimen gaat diep undercover en is op missie om de Tempeliers eens en voor altijd uit de hoofdstad te verdrijven. Het Broederschap zal hem leren kennen als Henry Green, mentor van Jacob en Evie Frye. Op dit moment is hij nog ‘The Ghost’.

 

NIEUWE COLLECTIBLES

Twee van Jacob’s iconische wapens zijn in oktober 2015 verkrijgbaar. Het eerste wapen is een levensechte replica van de legendarische Assassin handschoen met hidden blade. De hidden blade werkt echt en is afgewerkt met rope launcher en dart gun.

Het tweede wapen is een realistische replica van de cane sword, het nieuwste wapen van de Assassins, en bestaat uit een gedetailleerd zwaard met een uitschuifbaar mes.

Tot slot kondigt UbiCollectibles twee hele gedetailleerde Assassin’s Creed figurines aan die in oktober 2015 verkrijgbaar zullen zijn. De Jacob Frye figurine toont de opstandige broer in een intimiderende pose in de straten van London, gewapend met zijn zeer gedetailleerde gauntlet en cane sword. De Evie Frye figurine toont de moedige en dappere zus van Jacob Frye. Iedere figurine komt met een specialie lithografie. Gecombineerd vormen deze twee zeer gedetailleerde figurines “The Wise and Wild Twins” diorama.

Deze twee collectibles zijn gelimiteerd en kunnen gepre-orderd worden via de Uplay shop:http://shop.ubi.com/ACSubicollectibles

Voor meer informatie over de game, ga naar: www.assassinscreed.com of ubiblog.com; twitter.com/assassinscreed; facebook.com/assassinscreed.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x