Home Gaming Ubisoft kondigt ‘Watch Dogs Film Fest’ aan

Ubisoft kondigt ‘Watch Dogs Film Fest’ aan

by Mark van Truijen

Terwijl we aftellen naar de lancering van de nieuwste game uit de Watch Dogs® franchise, kondigt Ubisoft vandaag haar eerste Watch Dogs® 2 wereldwijde filmfestival aan, dat plaatsvindt van 15 oktober tot en met 15 november 2016. Het Watch Dogs Film Fest geeft deelnemers de kans om hun creatieve visie en hun unieke interpretatie rond het ‘hacking heroes’ thema de vrije loop te laten. Het is niet enkel een korte film-wedstrijd waaraan elke volwassene kan deelnemen, ook maakt iedereen kans om prijzen te winnen door op hun favoriete video’s te stemmen en deze te delen.

“Hackers zijn mysterieus, slim, rebels, revolutionair, goed of slecht”, aldus Guillaume Carmona, EMEA VP Marketing bij Ubisoft. “Wij geloven dat dit een zeer interessant thema is voor mensen om mee te experimenteren en we zijn benieuwd naar alle creatieve projecten die onze fans en mensen van over de hele wereld gaan uitwerken.”

Het evenement wordt gesponsord door Parrot, Sony PlayStation & YouTube Gaming, en de jury bestaat uit Louis Leterrier (een Franse, internationaal gerenommeerde regisseur, bekend van The Transporter, The Incredible Hulk en Now You See Me), Thomas Geffroyd (Brand Content Director) en Jonathan Morin (Creative Director van Watch Dogs 2 bij Ubisoft Montreal).

“We kunnen niet wachten om te ontdekken wat de fans ons gaan tonen. The sky is the limit en we verwachten echt originele dingen, ongeacht grootte, lengte en format”, aldus Louis Letterier. “Een goede film is een film die het publiek bijblijft nadat ze ’m hebben gezien. We hebben er alle vertrouwen in dat de deelnemers erin zullen slagen ons enorm te verrassen.”

De enige regels die de deelnemers moeten volgen zijn:

–      Er moet een smartphone in hun video* verwerkt zijn.

–      De lengte van de video moet tussen de 5 seconden en 5 minuten zijn.

Dit is een leuke en creatieve kans voor gamers, fans, studenten en jonge regisseurs om hun creativiteit de vrije loop te laten en het resultaat te delen met de rest van de wereld! Deelnemen is simpel:

·         Stap 1: Creëer je video.

·         Stap 2: Upload je video op de Watch_Dogs Film Fest website en deel hem overal!

·         Stap 3: Wacht tot de stemmen binnenkomen!

Om de deelnemers te belonen voor hun creativiteit worden er 3 internationale en 8 lokale prijzen uitgereikt door bekende content creators:

·         Grand Jury prijs: €50.000 cash & 2 tickets voor de Assassin’s Creed movie première.

·         Jury ‘Coup de Coeur’ prijs: €10.000 cash, 2 tickets voor de Assassin’s Creed movie première en een Watch Dogs 2 PS4 bundel.

·         Publieksprijs: €5.000 cash, een PS4 PRO, een Watch Dogs 2- The Return of Dedsec Collector’s Case en een Parrot Bebop 2.

·         Influencer prijs: een Watch Dogs 2 PS4 bundel & een Parrot Bebop 2 per content creator.

 

Watch Dogs® 2 is vanaf 15 november verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x