Home Gaming Ubisoft komt met info over Watch Dogs DLC

Ubisoft komt met info over Watch Dogs DLC

by Mark van Truijen
Video ID not provided: Please check your shortcode.

Ubisoft kondigt aan dat Watch_Dogs Bad Blood, de nieuwe DLC voor Watch_Dogs, vanaf 23 september te downloaden is voor bezitters van de Season Pass en vanaf 30 september voor alle andere spelers. De recordbrekende open wereld action game is inmiddels meer dan 8 miljoen keer verkocht. Nu heb je de mogelijkheid om 10 nieuwe missies te spelen.

Watch_Dogs Bad Blood bevat een gloednieuw singleplayer-verhaal met T-Bone in de hoofdrol. Deze briljante en excentrieke hacker heb je eerder ontmoet in Watch_Dogs. In dit verhaal is T-Bone voor de allereerste keer een speelbaar personage. Deze DLC vertelt het verhaal van T-Bone aan de hand van 10 nieuwe missies die zich afspelen op nieuwe locaties in Chicago. Vlak na de gebeurtenissen in Watch_Dogs infiltreert Raymond ‘T-Bone’ Grady voor de laatste keer in het bedrijf Blume om een vals spoor in hun systeem te plaatsen. Voor hij van de radar kan verdwijnen, krijgt hij een verontrustend telefoontje van Tobias Frewer, een voormalige collega van Grady bij Blume, die dringend hulp nodig heeft. T-Bone besluit hem te helpen, waardoor zijn eigen ontsnapping in het gedrang komt. Al snel ontdekt hij dat de details van Tobias’ verhaal niet helemaal kloppen…

Watch_Dogs Bad Blood geeft je ook toegang tot Street Sweep contracten, een nieuw dynamisch systeem van zijmissies dat je talloze uren aan uitdagingen voorschotelt. Alle Street Sweep contracten zijn speelbaar in de coöp-modus (online met je vrienden of andere spelers), waardoor je voor de eerste keer in Watch_Dogs kan samenwerken om de criminele organisaties van Chicago te bestrijden. De populaire online Hacking en Tailing modi, zijn samen met de ctOS Companion App ook volledig speelbaar als T-Bone in Watch_Dogs Bad Blood.
Daarbovenop bevat Watch_Dogs Bad Blood ook exclusieve wapens, perks en outfits, waaronder de op afstand bestuurbare wagen ‘Eugene’, T-Bone’s nieuwste creatie die geüpgradet kan worden met diverse aanvals- en verdedigingsopties.

Spelers die vroegtijdig toegang willen tot Watch_Dogs Bad Blood DLC, het Access Granted pack en de Conspiracy Digital Trip kunnen nog steeds de Season Pass aanschaffen. Voor meer informatie over de Watch_Dogs Season Pass en Bad Blood DLC, ga naar: http://watchdogs.com/badblood

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9 jaren geleden

.

tnx for info.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x