Home Gaming UBISOFT® EN ELECTRONIC SPORTS WORLD CUP ONTHULLEN

UBISOFT® EN ELECTRONIC SPORTS WORLD CUP ONTHULLEN

by Mark van Truijen

Ubisoft en Electronic Sports World Cup (ESWC) kondigen vanaf vandaag de tweede jaarlijkse Just Dance World Cup aan. Iedereen van 16 jaar en ouder kan meedoen aan de wedstrijd, ongeacht de woonplaats. Vorig jaar werd Just Dance de eerste casual-game die de ESWC lineup betrad en dit jaar wordt voortgezet.

 
De vier maanden durende kwalificatieronde loopt van 19 juli tot 29 oktober. De 18 finalisten vliegen naar Parijs voor de finales op 30 oktober en 1 november 2015. Er zijn twee manieren om jezelf te kwalificeren voor de finale:
 
1.    Via de World Dance Floor in Just Dance 2015 (de online multiplayer-modus van Just Dance 2015)
Elke zondag tussen 19 juli en 23 augustus worden de beste dansoptredens geselecteerd  (tussen 19:00 en 20:00). Dertien Just Dance spelers vanuit de hele wereld worden hiervan gekozen (Frankrijk, UK, Duitsland, Italië, Spanje, Australië/Nieuw Zeeland, USA, Brazilië, Mexico, Canada, Azië en de overige landen van Europe en van Amerika).
 
2.    Via één van de vier live evenementen waar de kwalificaties open zijn voor alle inwoners waar de wedstrijd plaats vindt:
      Montreal, Canada – Mondial Des Jeux, 25 juli
      Keulen, Duitsland – Gamescom, 8 augustus
      Sao Paulo, Brazilië – Brasil Game Show, 12 oktober
      Parijs, Frankrijk – Paris Games Week, 29 oktober
 
De titel in de Grand Finale wordt verdedigd door Diego San, de winnaar van de Just Dance World Cup van vorig jaar. Hij doet mee met Just Dance 2016 die verkrijgbaar is vanaf 22 oktober. Meer informatie over de Just Dance World Cup vind je op: www.justdanceworldcup.com.
 
Om de foto’s van de editie in 2014 te bekijken, ga naar:
 
Om de video van de finale in 2014 te bekijken, ga naar:
 
De Electronic Sports World Cup is een wereldwijde wedstrijd die lokaal met kwalificatierondes wordt opgezet met uiteindelijk een live show in de World Final. Er zijn meer dan 54 miljoen Just Dance games verkocht sinds het debuut in 2009. Daarmee is Just Dance de grootste franchise in de muziekgames en wordt het spel wereldwijd door meer dan 100 miljoen fans gespeeld. De nieuwste game in deze franchise, Just Dance 2016, is dit jaar op 15 juni aangekondigd op de Electronic Entertainment Expo (E3).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x