Home Gaming Ubisoft brengt Zombi uit voor Playstation 4 , Xbox One, en PC

Ubisoft brengt Zombi uit voor Playstation 4 , Xbox One, en PC

by Mark van Truijen

Ubisoft kondigt aan dat ZOMBI als digital download verkrijgbaar is vanaf 18 augustus 2015 voor  PlayStation 4 computer entertainment system, Xbox One en Windows PC.

Na een succesvolle release in 2012 voor de Wii U™ keert ZOMBI terug om nog meer spelers op nieuwe platformen uit te dagen om te overleven in een vervallen en geinfecteerd London. Voor de tweede keer in de geschiedenis wordt de stad geteisterd door een besmettelijk virus waardoor duizenden mensen zijn gestorven of erger, geinfecteerd zijn geraakt. Wederom worden spelers uitgenodigd om deze angstaanjagende first person shooter te spelen en de horror, chaos en spanning te beleven in de beste uit dit genre. Deze nagelbijtende ervaring is volledig geoptimaliseerd voor PlayStation®4 system, Xbox One en Windows PC om spelers een geheel nieuwe level van horror te brengen.

 

Spelers ervaren de originele en intense elementen die ZombiU zo innovatief maakte. De bug-out bag is een essentieel component om te te kunnen overleven. Het bevat tools, inventory, first aid kits, plattegronden en nog veel meer. Door de Permadeath worden spelers geconfronteerd met een dodelijk systeem waarbij ze iedere keer in een ander lichaam terecht komen nadat ze in de game sterven. Om alle assets te behouden in de bug-out bag die ze voorheen hadden gevonden moeten ze hun vorige, nu geïnfecteerde lichaam terug vinden. Moeten spelers het risico nemen of helemaal opnieuw beginnen?

ZOMBI_ActivePause_1438328346 ZOMBI_Lane_1438328347 ZOMBI_Screamer_1438328348 ZOMBI_TowerBridge_1438328349 ZOMBI_Zombie_BaseballBat_1438328350

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x