Home Gaming UBISOFT brengt spelletjesavond naar de virtuele wereld met Werewolves Within

UBISOFT brengt spelletjesavond naar de virtuele wereld met Werewolves Within

by Mark van Truijen

Vandaag kondigt Ubisoft de nieuwe game Werewolves Within aan; een game vol intriges en beschuldigingen die spelletjesavond onder vrienden naar een hoger niveau tilt. Als één van de eerste VR games op de markt vertaalt Werewolves Within de essentie van een competitieve, maar gezellige sfeer van een avond gezelschapspelletjes spelen, naar een sociale VR belevenis. Werewolves Within zal dit najaar verkrijgbaar zijn voor de grootste VR-platformen.

Ontwikkeld door Ubisoft studio Red Storm Entertainment, in samenwerking met Ubisoft Barcelona, neemt Werewolves Within je mee naar Gallowston; een Middeleeuws dorp geteisterd door een stel genadeloze weerwolven. Daar proberen de inwoners te achterhalen wie verantwoordelijk is voor een reeks gruwelijke misdaden.

Bij het begin van ieder spel krijgen de vijf tot acht spelers een rol toebedeeld, sommige met een paar bijzondere vaardigheden. Deze moeten hen helpen achterhalen wie de wolven in schaapskleren zijn. Om het spel dynamisch te houden, zijn de rondes snel en variërend. Dat betekent dat je één moment als vrome burger voor je onschuld pleit en het volgende als weerwolf je weg naar de overwinning liegt.

Met de matchmaking features van deze game kunnen spelers zowel privésessies met vrienden spelen, als een Quick Match met andere spelers. Met stemherkenning, de positional tracking technologie van Red Storm en animaties gebaseerd op stemverbuigingsanalyse worden lichaamstaal en andere ‘real life’ acties vertaald naar hun virtuele personage in de game.

VR blijkt een fantastisch platform te zijn voor sociale interactie; je hebt echt het gevoel dat je medespelers zich gewoon bij je in de kamer bevinden,” zegt David Votypka, Senior Creative Director bij Red Storm Entertainment. “Werewolves Within geeft spelers een voorproefje van hoe VR sterke sociale banden kan genereren, wat je toelaat een fantastische ervaring te delen met anderen, ongeacht waar zij zijn.”

Werewolves Within is Ubisofts meest recente exploratie naar mogelijkheden omtrent Virtual Reality. Het bedrijf kondigde eerder al Eagle Flight en een samenwerking rond VR met filmbedrijf SpectreVision aan.

Voor meer informatie over Werewolves Within, ga naar www.WerewolvesWithin.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x