Home Gaming Ubicollectibles collectie Assassin’s Creed Origins nu verkrijgbaar

Ubicollectibles collectie Assassin’s Creed Origins nu verkrijgbaar

by Mark van Truijen

De vier langverwachte Assassin’s Creed Origins items van Ubicollectibles zijn nu verkrijgbaar in de Ubisoft Store. De Ubicollectibles collectie van Assassin’s Creed Origins bestaat uit:

·         Bayek – De figurine toont Bayek en zijn adelaar Senu op jacht naar hun volgende prooi. De Bayek figurine komt met een schild en wapens, inclusief pijl en boog, een zwaard en de Hidden Blade. Bayek is een beschermer van Egypte wiens verhaal leidt tot de oprichting van de broederschap van Assassins.

·         Aya – De figurine toont Aya uitgerust met twee zwaarden in een vechthouding. Aya is een oorspronkelijke bewoner van Alexandria en heeft zowel Egyptische als Griekse voorouders. Tijdens haar jeugd is ze naar Siwa verhuisd, waar ze Bayek heeft ontmoet. Aya heeft Bayeks idealen omarmd toen ze met hem trouwde ondanks het feit dat ze zelf geen Medjay is. De figurine kan gecombineerd worden met die van Bayek om zo een uniek Assassin’s Creed Origins diorama te vormen.

·         De Apple of Eden  De officiële replica van dit relikwie uit Assassin’s Creed Origins is uitgerust met LED-verlichting zodat deze licht geeft van binnenuit. Apples of Eden zijn krachtige kunstvoorwerpen ontworpen door een aloude beschaving om de onderdanigheid van de mensheid te behouden, met potentieel de controle over de gedachten, emoties en gedrag van een onderdaan.

·         Het Eerste Verborgen Mes – Dit geheime wapen kan gedragen worden als Bayek of tentoongesteld worden als een collector’s item. Het Eerste Verborgen Mes is een gelimiteerde en genummerde figurine met een certificaat van echtheid: slechts 9.999 exemplaren waren beschikbaar en zijn inmiddels volledig uitverkocht.

Assassin’s Creed Origins is vanaf 27 oktober 2017 verkrijgbaar voor Xbox One (X), PlayStation 4 (Pro) en PC, maar is nu al te pre-orderen via de Ubisoft Store.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x