Home Gaming Two Point Hospital komt ietsje later naar consoles

Two Point Hospital komt ietsje later naar consoles

by Jos Vis

Two Point Studios veelgeprezen ziekenhuismanagementsim Two Point Hospital komt naar PlayStation 4, Microsoft Xbox One en Nintendo Switch, maar console-spelers zullen er nog een tijdje op moeten wachten, aangezien het releasevenster voor Two Point Hospital verschuift naar de eerste helft van 2020.

“Onze community vraagt ​​al een tijdje om Two Point Hospital op consoles en we willen ervoor zorgen dat we een game leveren die ten volle op alle platforms kan worden gespeeld”, zei Mark Webley, Game Director bij Two Point Studios. “Dit betekent dat we iets meer tijd nodig hebben om de game te optimaliseren om de best mogelijke ervaring op alle platforms te garanderen.”

In de tussentijd kunt u meer informatie over Two Point Hospital op consoles en de beslissing om het releasevenster te verplaatsen vinden in dit blogartikel van Two Point Studios.

Ga voor meer informatie over alle dingen naar Two Point Hospital naar www.twopointhospital.com, waar u zich ook kunt aanmelden voor Hospital Pass. Je kunt het spel volgen op YouTube, Facebook en Twitter. Voor meer informatie over SEGA Europe, log in op www.sega.co.uk, volg ons op Facebook of op Twitter.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d