Home GamingAndroid Twitch streamer en fitgirl geeft unieke bootcamp tijdens CampZone

Twitch streamer en fitgirl geeft unieke bootcamp tijdens CampZone

by Mark van Truijen

Dat gamen en bewegen uitstekend samengaan, bewijst de vrouwelijke Twitch streamer en fitness fanaat Mathia tijdens CampZone. Tijdens het grootste outdoor gaming event van Nederland onderwerpt de charmante Mathia gamers aan een pittige bootcamp, of moeten we zeggen bootcamping?! Er wordt gewerkt aan uithoudingsvermogen en conditie maar bovenal aan het versterken van de rug, een bekende zwakke plek onder gamers. Mathia weet als geen ander waar gamers lichamelijk tegenaan lopen en is het perfecte voorbeeld van een stoere chick die gamed èn top fit is! Mathia streeft een gezond leven na en inspireert graag medegamers. Ga op CampZone niet alleen in-game de strijd aan met anderen maar ga ook real life de uitdaging aan met jezelf!

 Mathia PC.jpgMathia is een van de grootste Nederlandse Twitch streamers en een online influencer. Ze begon in 2014 met het streamen van de game League of Legends. Door de jaren heen groeide haar passie voor gaming en eSports. Tegenwoordig is zij ook host en interviewer van de Dutch College League en voor verschillende game merken. Naast het live streamen maakt ze content op YouTube en Instagram over haar leven als gamer en fitness fanaat. Mathia is bij uitstek het voorbeeld dat de vooroordelen over gamers niet terecht zijn. Mathia heeft speciaal voor CampZone een bootcamp samengesteld waarbij de focus ligt op de rug; een zwakke plek bij gamers vanwege de zittende houding.

Naast de workout van Mathia en de spannende gamecompetities worden tal van andere activiteiten georganiseerd tijdens CampZone. Wat te denken van de Rabobank Escape Room, bordspelavond, bingo, Cosplay, teamsporten of een 90’s party? Beleef van 11 tot en met 21 augustus een unieke kampeervakantie in Kronenberg!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x