Home Gaming Tweede Shazam levelpakket voor LEGO DC Super-Villains

Tweede Shazam levelpakket voor LEGO DC Super-Villains

by Pim, Sel

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag het tweede SHAZAM!-filmlevelpakket voorLEGO® DC Super-Villains: SHAZAM! uitgebracht voor PlayStation® 4, Xbox One, Nintendo SwitchTM en Windows PC. De downloadbare pakketten voegen nieuwe levels en DC-personages toe, geïnspireerd op de magische Warner Bros. Pictures-film, SHAZAM!.

SHAZAM!- filmlevelpakketten 1 en 2zijn onderdeel van de Season Pass in de LEGO® DC Super-Villains Deluxe Edition, die afzonderlijk verkrijgbaar is voor € 14,99. Voor spelers die deSHAZAM!-filmpakketten 1 en 2 los willen kopen, zijn deze nu als bundel verkrijgbaar voor € 5,99.

De SHAZAM!-filmlevelpakketten 1 en 2 bieden spelers de kans om de krachten van hun favoriete personages uit de Shazam!-film onder de knie te krijgen, waaronder Billy Batson en Freddy Freeman, die hun superheld Shazam-vorm kunnen aannemen. Ook kunnen spelers vier personages vrijspelen die de menselijke zonden belichamen die door Dr. Sivana zijn ontketend: gulzigheid, woede, trots en afgunst. Het tweede pakket voegt de kwaadaardige Dr. Sivana toe, evenals de voltallige Shazam-familie, waaronder Pedro, Eugene, Darla, Mary en de krachtige tovenaar Shazam. Zij zullen je helpen Dr. Sivana uit te schakelen. Beide pakketten breiden de reeds zeer lange lijst met meer dan 150 bekende DC-personages van de basisgame nog verder uit.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: