That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Xbox One

Tweede seizoen wereldwijde Injustice 2 e-sportprogramma aangekondigd

Warner Bros. Interactive Entertainment (WBIE) heeft vandaag Injustice™ 2 Pro Series 2018, gepresenteerd door Samsung en SIMPLE Mobile aangekondigd, het tweede seizoen van het wereldwijde e-sportprogramma voor het bekroonde Injustice™ 2 van NetherRealm Studios.

In de 2018-serie werkt Intersport, een leider in sport, entertainment en op lifestyle gebaseerde media en marketingplatforms, samen met Samsung, SIMPLE Mobile, Gamestop, Northern Arena, Gamelta en een nog niet bekendgemaakt Europees programma, om spelers wereldwijd van alle niveaus de gelegenheid te geven om deel te nemen aan diverse programma’s en te proberen een deel van de prijzenpot van $150.000 in de wacht te slepen. De beste spelers per programma krijgen de kans zich te kwalificeren voor de finale van Injustice™ 2 Pro Series 2018, gepresenteerd door Samsung en SIMPLE Mobile, die deze herfst zal plaatsvinden.

De aankondigingstrailer van Injustice™ 2 Pro Series 2018, gepresenteerd door Samsung en SIMPLE Mobile, kan via de volgende link worden bekeken: https://go.wbgames.com/2018ipstrailer  

Injustice™ 2 Pro Series 2018, gepresenteerd door Samsung en SIMPLE Mobile, omvat vijf rechtstreekse competities in Noord-Amerika en Europa, plus drie online bekertoernooien, waarin de deelnemers punten kunnen behalen en zich kunnen kwalificeren voor een van de 12 plaatsen in de finale van de Injustice™ 2 Pro Series. Vier plaatsen in de finale zijn gereserveerd voor de winnaars van de verschillende programma’s: Het Northern Arena Injustice™ 2-elitecircuit in Canada, de Liga Latina uit Latijns-Amerika, een Europees programma met nader te noemen details en een ‘laatste kans’-kwalificatieplaats.

De Pro Series wordt dit jaar beheerd en uitgevoerd door het e-sportteam van Intersport, een in Chicago gevestigd marketing- en consultancybedrijf dat de competitie samen met Samsung en SIMPLE Mobile sponsort. Samsung zal niet alleen de nieuwste producten voor de gevechtsgame-community presenteren die spelers zelf kunnen ervaren, maar ook exclusieve Injustice™ 2-aanbiedingen en promoties bieden voor klanten tijdens de Pro Series.

Kijk voor meer informatie of om je in te schrijven voor een Injustice™ 2 Championship Series gepresenteerd door Samsung en SIMPLE Mobile op www.injustice.com/esports.


Injustice™ 2 is het superkrachtige vervolg op de topgame Injustice™: Gods Among Us, die is genomineerd voor bijna 50 onderscheidingen. Hij werd door 13 organisaties, inclusief de 21e D.I.C.E. Awards en The Game Awards 2017, uitgeroepen tot gevechtsgame van het jaar. Het spel bevat talloze beroemde DC-superhelden en superschurken, die spelers naar wens kunnen personaliseren met unieke en krachtige uitrustingen die ze in het spel verdienen. Daarnaast kunnen spelers voor het eerst bepalen hoe hun personages eruitzien, vechten en zich door de verschillende spelversies ontwikkelen.