Home Gaming Twee nieuwe helden getoond voor Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin

Twee nieuwe helden getoond voor Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin

by Pim, Sel

Vandaag heeft Frontier Developments onthuld dat de twee Hero DLC’s die naar Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin komen, de machtige Stormcast Eternals-kampioen Yndrasta, the Celestial Spear, en de listige Orruk Kruleboyz-sjamaan Gobsprakk, the Mouth of Mork, op 11 december worden gelanceerd voor pc via Steam en de Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Elke Hero DLC voegt een nieuw speelbaar Age of Sigmar-eenheid toe aan het spel voor gebruik in Skirmish, Multiplayer en de Single-Player Conquest Mode, met gloednieuwe vaardigheden op het speelveld. Spelers zullen ofwel de Lord-Celestant of de Killaboss op Gnashtoof vervangen door een van deze speciale personages, waardoor ze hun algehele strategische benadering van het spel kunnen aanpassen.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin – Yndrasta, The Celestial Spear, roept een leider op gesmeed door Sigmar zelf. Yndrasta is een krachtige vliegende held die het gevecht ingaat om de Stormcast Eternals te vertegenwoordigen. Haar legendarische speer, Thengevar, kan worden gegooid om vijanden te verstoren en bondgenoten te inspireren.

Ondertussen zullen Orruk Kruleboyz-bevelhebbers hun legers vormgeven met Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin – Gobsprakk, The Mouth of Mork. De eerste luchteenheid van de Kruleboyz, Swampcalla-sjamaan Gobsprakk, zweeft boven het slagveld op Killabeak, zijn Corpse-rippa Vulcha, en brengt vernietiging aan zijn vijanden en biedt nieuwe mobiliteit over de door oorlog verscheurde landschappen van Ghur.

Beide Hero DLC’s zijn gebundeld met de Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin – Ultimate Edition, die een adviesprijs heeft van €74.99. Elke Hero DLC is ook afzonderlijk verkrijgbaar voor €4.99, evenals als onderdeel van een bundel voor €8.99, en vereist een kopie van het basisspel om te spelen.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin is digitaal beschikbaar voor pc via Steam en de Epic Games Store, PlayStation® 5 en Xbox Series X|S. Naast de Ultimate Edition kunnen spelers de Standard Edition aanschaffen voor een adviesprijs van €59.99 en de Deluxe Edition voor €69.99. De fysieke editie van Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin wordt daarentegen op 27 februari 2024 uitgebracht voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S, en bevat beide Hero DLC’s.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x