Home Gaming Troy Baker kruipt opnieuw in de huid van Talion in Middle-earth: Shadow of War

Troy Baker kruipt opnieuw in de huid van Talion in Middle-earth: Shadow of War

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag aangekondigd dat Troy Baker opnieuw in de huid kruipt van Talion in Middle-earth™: Shadow of War™, het aankomende actie-avonturenspel in een open wereld. Ook is Baker aan de slag gegaan als Performance Capture Director van de game, waarbij hij zijn ervaring als acteur goed kan gebruiken voor andere personages, om ervoor te zorgen dat alle acteursprestaties passen binnen het originele verhaal van Middle-earth™: Shadow of War™.

Schakel in op WB Games Live! tijdens de E3 op woensdag 14 juni om 22:10 uur via de volgende link, waarbij Baker verder zal ingaan op zijn betrokkenheid bij de game:
live.wbgames.com

Middle-earth™: Shadow of War™ is een RPG-actiespel in een open wereld dat zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van The Hobbit™ en The Lord of the Rings™ en is een vervolg op het originele verhaal van Middle-earth™: Shadow of Mordor™
. Spelers komen terecht in een rijkere, persoonlijkere en uitgebreide wereld vol epische helden en schurken, bekende locaties, originele vijanden, nog meer persoonlijkheden en nieuwe personages met gloednieuwe verhalen.

Middle-earth™: Shadow of War™
is vanaf 10 oktober 2017 verkrijgbaar voor de Xbox One, Project Scorpio, Windows 10-pc (Windows Store en Steam™), PlayStation®4 en PlayStation®4 Pro.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x