Home Gaming Trove-consolespelers kunnen vanaf vandaag rocken als de bard

Trove-consolespelers kunnen vanaf vandaag rocken als de bard

by Jos Vis

gamigo is verheugd aan te kondigen dat de Bard nu beschikbaar is voor consoleversies van zijn populaire Voxel MMO, Trove. Vanaf vandaag kunnen PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox One/X/S-spelers uit de bol gaan als de nieuwste klasse van de game om zowel ondersteuning als genezing te bieden aan hun feest.

De nieuwe Bard-klasse kan nu stijlvolle bewegingen en oogverblindende liedjes weven in tal van krachtige vaardigheden op meer platforms om hun mede-avonturiers te versterken en te helpen in de strijd. Ze doen dat allemaal terwijl ze magische schade aanrichten wanneer ze worden geconfronteerd met gevaren in meerdere procedureel gegenereerde werelden. Spelers die één willen worden met de rockgoden kunnen de Bard exclusief verkrijgen door te craften op de Chaos Crafter of via een van de nieuwe Bard Packs.

De update van vandaag introduceert ook een nieuwe crafting-laag voor Crystallogy, de Bardmancologist. Deze sectie maakt het mogelijk om bondgenoten, rijdieren, vleugels en oogverblindende kostuums te maken voor de Bard-klasse. Helaas hebben groupies het niet gehaald, omdat echte rockers ze niet maken. Groupies worden verdiend.

Met de release van de Bard op console kunnen spelers nu kiezen uit 17 individuele klassen, waaronder de heroïsche Vanguardian, de magische Chloromancer en nog veel meer. Trove’s groeiende reeks klassen is geschikt voor zelfs de meest uiteenlopende speelstijlen en de mogelijkheid om er snel tussen te schakelen, stelt spelers in staat om het gevecht aan te gaan op een afstand waar ze zich prettig bij voelen. Als het erger wordt, kunnen ze altijd op een met vlammenwerper uitgeruste draak springen om vijanden te laten zien dat ze het menen.

Nintendo Switch-bezitters wordt gevraagd nog even te wachten tot de Bard zijn opwachting maakt op het platform.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x