That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Xbox One

Trials of Mana wordt herboren op 24 april 2020

Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat de langverwachte remake van Trials of Mana™ wereldwijd wordt gelanceerd op 24 april 2020 voor het Nintendo Switch™-systeem, PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en STEAM®, en onthult de speciale pre-orderbonussen.

De nieuwste trailer laat spelers kennismaken met de hoofdrolspelers en prachtige orkestmuziek van de game. De trailer toont de bijgewerkte personagemodellen, het wisselen tussen klasses, en hoe het nieuwe gevechtssysteem werkt in een episch gevecht tegen machtige vijanden. Ook zijn voor het eerst de Engelse voice-overs te horen. Kijk hier de nieuwste Trials of Mana-trailer: https://youtu.be/4O9t9gpzqrY

Trials of Mana werd oorspronkelijk in 1995 als Seiken Densetsu 3 uitgebracht in Japan. Dit derde deel in de klassieke Mana-serie werd eerder dit jaar voor het eerst in het Westen uitgebracht als onderdeel van Collection of Mana™ voor de Nintendo Switch en krijgt nu een volledige, high-definition remake. Trials of Mana brengt de geliefde verhaallijn en personages naar een nieuwe, moderne generatie spelers met realtime gevechten, prachtige 3D-graphics en bijgewerkte gameplay. De game vertelt het verhaal van zes helden die strijden tegen de kwaadaardige krachten die een wereld bedreigen waarin de Mana-kracht is verzwakt. Spelers geven hun eigen avontuur vorm door een team van drie unieke personages samen te stellen en aan het avontuur van hun leven te beginnen.

Spelers die een pre-order plaatsen voor de fysieke of digitale versie van de game of deze kopen voor 21 mei 2020 voor het Nintendo Switch™-systeem of PlayStation®4-systeem ontvangen de Rabite Adornment DLC, waarmee spelers tot level 10 meer EXP verdienen. Pre-orders van de digitale versie in de PlayStation®Store worden beloond met een exclusieve avatar-set van de zes helden uit de game, terwijl spelers die de game voor 21 mei 2020 kopen op STEAM® zowel de Rabite Adornment DLC als een exclusieve Wallpaper-set ontvangen.

Trials of Mana komt op 24 april 2020 beschikbaar voor het Nintendo Switch™-systeem, PlayStation®4-systeem en STEAM®. Pre-order de game hier: https://sqex.link/c10

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE