Home Gaming TRIALS FUSION™ DLC FAULT ONE ZERO NU BESCHIKBAAR

TRIALS FUSION™ DLC FAULT ONE ZERO NU BESCHIKBAAR

by Mark van Truijen

Vanaf vandaag is Fault One Zero – de vijfde van de zes DLCs – beschikbaar voor Trials Fusion. Download Fault One Zero nu via de Xbox Marketplace voor Xbox One en Xbox 360, via Steam en Uplay voor Windows PC en vanaf woensdag 25 februari via de PlayStation®Store voor PlayStation®4 en Playstation®­3. De DLC bevat tien nieuwe banen, 24 uitdagingen, vijf trophies en nieuwe items voor de track-editor.

In Fault One Zero verken je de futuristische stad van Megalopolis waar mens en machine alleen te onderscheiden zijn van hun medische dossiers. Je racet met deze DLC door holografische landschappen, test-laboratoria, lopende banden, retro gamegebieden en een dumpplaats voor robots om je zo een weg te banen door Megalopolis.

GRATIS NIEUWE MULTIPLAYER RACES

Er zijn nieuwe races voor multiplayer toegevoegd via een gratis update. Dit geeft je een nieuwe multiplayer-ervaring en meer races om je vrienden op uit te dagen en je neemt het op tegen maar liefst zeven andere spelers. Ook zijn er modifiers toegevoegd. Dit zijn opties waarmee je de zwaartekracht, snelheid en controle van je voertuig aanpast om het niveau van de uitdaging te verhogen.

Sinds de lancering van de online multiplayer, via de gratis update eerder deze maand, zijn er al meer dan 2,5 miljoen races voltooid en is er meer dan 500.000 kilometer afgelegd. Ofwel 13 keer de omtrek van de aarde! Voor de ultieme Trials-ervaring blijven we Trails Fusion updaten met nieuwe features, meer downloadbare content en track editor-items.

De Season Pas is beschikbaar voor €19,99 en als eigenaar van de Season Pass krijg je direct toegang tot Fault One Zero evenals de vorige vier DLC-packs. Als je geen Season Pass hebt, kun je Fault One Zero aanschaffen voor €4,99.

Trails Fusion is in samenwerking met Ubisoft Shanghai en Ubisoft Kiev ontwikkeld door RedLynx en is meer dan 1,7 miljoen keer verkocht. De game bevat een oneindig aantal obstakels en uitdagingen waarin je racet tegen de klok om nieuwe records neer te zetten.

Meer informatie over Trails Fusion vind je op: www.trailsgame.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x