Home Gaming TRIALS FUSION® AWESOME LEVEL MAX NU VERKRIJGBAAR

TRIALS FUSION® AWESOME LEVEL MAX NU VERKRIJGBAAR

by Mark van Truijen

Vanaf vandaag is  Trials Fusion®: Awesome Level Max, de nieuwste DLC pack voor de platform racing game Trials Fusion, en de nieuwe Trials Fusion®: Awesome Max Edition, met daarin de volledige game, alle uitbreidingen en updates, verkrijgbaar als digital download voor Xbox One, PS4 en PC. De bundel is ook in de winkel verkrijgbaar.

Trials Fusion: Awesome Level Max is de grootste content update in de serie en introduceert maar liefst 40 tracks en diverse garage items, achievements, track challenges en objecten voor de Track Editor in twee aparte thema events. The Awesome Adventure is een unieke Trials Fusion experience waarbij je personage en motor getransformeerd worden in een met pistool bewapende kat op een vuurspuwende eenhoorn. RedLynx vs All-Stars is een collectie van meer dan 20 nieuwe tracks waarop de enige echte trackontwerpers van RedLynx het opnemen tegen de beste tracks uit de wereld, gemaakt door de spelers.

 Trials Fusion®: Awesome Max Edition brengt je daarnaast de complete ervaring van Trials Fusion in één compleet pakket. Deze speciale editie biedt je alle nieuwe content uit de Awesome Level Max-uitbreiding met daarbij nog eens de tien voorgaande updates en de eerste zes DLC-packs van het afgelopen jaar.

 

Kijk voor meer informatie over Trials Fusion op: www.trialsgame.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x