Home Gaming Train Life: A Railway Simulator nu te spelen via Early Acces

Train Life: A Railway Simulator nu te spelen via Early Acces

by Jos Vis

Om te vieren dat Train Life: A Railway Simulator nu via vroegtijdige toegang is te spelen, hebben NACON en Simteract gisteren een live-stream uitgezonden voor de vele fans die dit ambitieuze project volgen.

Tijdens de stream werd de gameplay gedemonstreerd en werden vragen van fans beantwoord. Daarnaast onthulde Simteract de roadmap van Train Life : A Railway Simulator tot de release in het eerste kwartaal van 2022.

Train Life: A Railway Simulator geeft je de leiding over je eigen spoorbedrijf. Voor het eerst in een game van dit type, moet je je bedrijf ontwikkelen om het grootste spoorbedrijf van Europa te worden: neem personeel in dienst, koop nieuwe treinen en zorg dat je je contractuele doelstellingen haalt! Dit unieke managementsysteem wordt ondersteund door de gedetailleerde treinen en het rijdsysteem van de game. NACON en Simteract hebben veel aandacht geschonken aan de treinmodellen om ervoor te zorgen dat de game zowel vermakelijk als authentiek is.

Tijdens de periode in vroegtijdige toegang wordt regelmatig nieuwe content toegevoegd, inclusief enkele legendarische treinen en – uiteindelijk – 10.000 km rails door heel Europa. Met deze omvang en rijkdom aan details, inclusief dynamisch weer, wordt elke reis een unieke ervaring.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x