donderdag , 21 september 2017

Trails Fusion verkoopt meer dan 1 miljoen exemplaren

Trials Fusion heeft wereldwijd meer dan één miljoen exemplaren verkocht. Trials Fusion is sinds 16 april voor €19,99 verkrijgbaar als download op Xbox One, Xbox 360, Sony PlayStation 4 en Windows PC. Voor Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC is er ook een fysieke retail-editie, inclusief season pass en bonus content, verkrijgbaar.

Sinds de release geeft RedLynx vol gas om continu gloednieuwe content voor Trials Fusion te leveren. In deze update vind je onder andere verbeteringen aan de Tournaments, Track Central en de Track Editor. Nieuw in deze update is de mogelijkheid om zelf Supercross tracks te maken voor gebruik in de lokale multiplayer-modus. Bouw vier tracks met gemotoriseerde waaghalzerij en daag vrienden uit om de snelste tijd neer te zetten!

Ter ere van de verbeteringen en nieuwe updates is er een grote collectie van de beste, door de community maakte, tracks beschikbaar gemaakt. Deze vijftien indrukwekkende custom tracks zijn voor alle platformen te spelen via de Uplay recommended feed in Track Central.

Trials Fusion is ontwikkeld door RedLynx, in samenwerking met Ubisoft Shanghai en Ubisoft Kiev. De game schotelt je een onbeperkt aantal obstakels en uitdagingen voor tijdens jouw race tegen de klok – en tegen spelers wereldwijd – om recordtijden vast te leggen.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Nieuwe trailer voor Ace Combat 7

BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft een nieuwe trailer naar buiten gebracht voor ACE COMBAT® 7: ...