Home MoviesNieuws Total War: WARHAMMER – Zie de Chaos Warriors voor het eerst in actie!

Total War: WARHAMMER – Zie de Chaos Warriors voor het eerst in actie!

by Sven

Zie hoe Emperor Karl Franz en de troepen van het Empire strijden met de Chaos Warriors, geleid door Archaeon the Everchosen!

Deze eerste blik op de Chaos Warriors toont diverse Chaos-eenheden, van infanterietroepen als de Chaos Marauders en Warriors, tot sterkere monsters als de Chaos Giant en het brute Hellcannon – een vuig instrument dat zielen vervormt tot geheimzinnige, vleesverschroeiende energiestralen en daar de vijand mee bestookt. Deze landoorlog wordt vergezeld door commentaar van de ontwikkelaars en toont hoe de twee legers botsen op de ijzige vlakten van Norsca, waarbij ook magie uit de Lore of Light en Lore of Fire wordt gebruikt.

Spelers kunnen desgewenst dit soort gevechten ook nabootsen in het Custom Battle-menu van Total War: WARHAMMER, ongeacht of ze in bezit zijn van het Chaos Warriors Race Pack.

Total War: WARHAMMER is een fantasy strategy game van legendarische proporties en combineert een verslavende turn-based veroveringscampagne en empire-building met explosieve, massale, realtime gevechten, allemaal in de levendige en indrukwekkende wereld van Warhammer Fantasy Battles. Total War: WARHAMMER is verkrijgbaar vanaf 24 mei 2016. Pre-order nu bij deelnemende retailers voor de limited Steelbook edition, inclusief mini strategy guide en de eerste DLC voor de game: het Chaos Warriors Race Pack.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x