Home Gadgets Total War: WARHAMMER – Nieuwe Releasedatum en Aanbevolen Specs Aangekondigd

Total War: WARHAMMER – Nieuwe Releasedatum en Aanbevolen Specs Aangekondigd

by Sven

Vandaag maken SEGA en Creative Assembly bekend dat de releasedatum vanTotal War: WARHAMMER is gewijzigd: de lancering van deze game wordt een maand uitgesteld tot 24 mei 2016.

“Dit zou wel eens de beste Total War game kunnen zijn die we ooit gemaakt hebben. We willen niet haasten.” zegt Mike Simpson, Creative Director van Total War. “Het is een gigantische game en we willen zeker weten dat reviewers genoeg tijd hebben om hem voorafgaand aan de lancering goed door te spelen.”

“Heel veel dank aan het enorme aantal mensen dat het spel heeft vooruitbesteld en reikhalzend uitkijkt naar de lanceringsdag. We doen wat we kunnen voor jullie.”

Nu de game afstevent op een wereldwijde release op 24 mei, zijn de minimale en aanbevolen specs definitief gemaakt en wordt onthuld dat Total War: WARHAMMER de eerste 64Bit Total War-titel ooit wordt. CA komt ook nog met een ‘60 FPS+ Spec’ voor gamers die hiernaar streven voor de gevechten, aangevuld met details over de framerates die je op elke specificatie kunt verwachten.

Total War: WARHAMMER is een fantasy strategy game van legendarische proporties en combineert een verslavende turn-based veroveringscampagne en empire-building met explosieve, massale, realtime gevechten, allemaal in de levendige en indrukwekkende wereld van Warhammer Fantasy Battles. Total War: WARHAMMER is verkrijgbaar vanaf 24 mei 2016. Pre-order nu bij deelnemende retailers voor de limited Steelbook edition, inclusief mini strategy guide en de eerste DLC voor de game: het Chaos Warriors Race Pack.

Abonneer je op The Creative Assembly’s YouTube kanaal voor meer nieuws en informatie over Total War: WARHAMMER.

—- Total War: WARHAMMER – Officiële Specificaties —-

Alle systemen presteren anders. De framerates die hieronder worden genoemd gelden voor PC’s met de aangegeven specificaties en nieuw geïnstalleerde OS, zonder dat er zware programma’s op de achtergrond draaien, en dienen als een indicatie. Total War: WARHAMMER is momenteel in ontwikkeling en wordt voortdurend geoptimaliseerd en getest op compatibiliteit, waardoor deze specificaties mogelijk kunnen veranderen.

Voor meer informatie over graphics instellingen voor elke preset bezoek je: http://wiki.totalwar.com/w/Total_War_WARHAMMER_Specs

PC Minimale Systeemeisen:
[Naar verwachting 25-35 FPS op een campaign map en in een 1v1-gevecht met 20 units per kant, met de standaard graphics-instelling op “Low”]

Operating System: Windows 7 64Bit
Processor: Intel® Core™ 2 Duo 3.0Ghz
RAM: 3GB*
Hard Drive: 35 GB
Videokaart: (DirectX 11) AMD Radeon HD 5770 1024MB | NVIDIA GTS 450 1024MB | Intel HD4000 @720P

*De geïntegreerde graphics chipsets van PC’s vereisen 4GB ram, bijv. Intel HD series

PC Aanbevolen Specificaties:
[Naar verwachting 45-55 FPS op een campaign map en in een 1v1-gevecht met 20 units per kant, met de standaard graphics-instelling op “High”]

Operating System: Windows 7/8.1/10 64Bit
Processor: Intel® Core™ i5-4570 3.20GHz
RAM: 8 GB
Hard Drive: 35 GB
Videokaart: (DirectX 11) AMD Radeon R9 270X 2048MB | NVIDIA GeForce GTX 760 2048MB @1080P

PC 60 FPS+ Specificaties:
[Naar verwachting 60 FPS+ op een campaign map en in een 1v1-gevecht met 20 units per kant, met de standaard graphics-instelling op “Ultra”]

Operating System: Windows 7/8.1/10 64Bit
Processor: Intel® Core™ i7-4790K 4.0 GHz
RAM: 8 GB
Hard Drive: 35 GB
Videokaart: (DirectX 11) AMD Fury X or Nvidia GTX 980 @1080P

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x