Home Gaming Total War: WARHAMMER – Nieuwe Gameplay Vrijgegeven – De Dwarfs Grand Campaign

Total War: WARHAMMER – Nieuwe Gameplay Vrijgegeven – De Dwarfs Grand Campaign

by Mark van Truijen
Met de release van de Dwarfs Campaign Gameplay Walkthrough heeft Creative Assembly meer nieuwe gameplay onthuld van de Grand Campaign in Total War: WARHAMMER.

Volgend op de Greenskins Campaign Gameplay Video van vorig jaar en de Empire Campaign Video ) van vorige maand, werpt deze nieuwe video een snelle blik op de in ontwikkeling zijnde campagne voor de even ijverige als humeurige dwergen.

De Campaign Walkthrough wordt ondersteund door commentaar van de ontwikkelaars en toont voor het eerst de Dammaz Kron, oftewel het Great Book of Grudges, een gloednieuwe functie voor Total War en eentje die volstrekt uniek is voor deze korte maar wraakzuchtige krijgers.

Als Dwarf-speler zijn twee van je belangrijkste doelstellingen het heroveren van de gevallen Dwarf Strongholds in de Badlands en het afwerken van het Great Book of Grudges. Elke in het boek opgenomen Grudge voorziet in speciale eisen en beloningen. Maar weer gewaarschuwd, dwergen zijn een trots en humeurig volk! In de loop van je campagne zal je lijst met op te lossen geschillen snel langer worden. En hoe meer wrok nog openstaat, hoe meer de dwergen gaan mopperen…

Total War: WARHAMMER is een fantasy strategy game van legendarische proporties en combineert een verslavende turn-based veroveringscampagne en empire-building met explosieve, massale, realtime gevechten, allemaal in de levendige en indrukwekkende wereld van Warhammer Fantasy Battles. Total War: WARHAMMER is verkrijgbaar vanaf 28 april 2016. Pre-order nu bij deelnemende retailers Bol.com of Game Mania voor de limited Steelbook edition, inclusief mini strategyguide en de eerste DLC voor de game: het Chaos Warriors Race Pack.

Abonneer je op The Creative Assembly’s YouTube kanaal voor meer nieuws en informatie over Total War: WARHAMMER.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x